WELCOME 2018

Posted in Personal

Godt nytår! 🍾✨

Januar er næsten forbi og jeg kan slet ikke forstå hvor tiden bliver af. Vi kan skrive 2018 på papiret, i stedet for 2017. Hvor vildt er det ikke? Jeg har virkelig glædet mig til at skifte 2017 ud med 2018, fordi det bliver et spændende år. Jeg har mange planer i sigte, både privat men også med skolen og bloggen.

Bloggen har også været lidt stille, men jeg havde lige brug for en lille mini pause efter julekalenderen. Det var en stor udfordring for mig, da det var første gang jeg nogensinde har prøvet at lave en julekalender til bloggen. Det blev dog en kæmpe succes og jeg har virkelig fået en masse søde kommentarer og en masse god feedback på den, så jeg er meget tilfreds med at jeg valgte at gøre det. Tak til alle jer som deltog og tog så godt imod julekalenderen – det betyder simpelthen så meget for mig!

Bare et kort lille Hej, og tak til jer som stadig følger med og læser med. Det betyder mere end i aner, for jeg er jo bare lille mig. Tak for jer ❤️

January 22, 2018
/

GOODIEBOX – DANCING QUEEN

Posted in GOODIEBOX

{Reklame}

Denne måneds GOODIEBOX tema er Dancing Queen – et super fedt tema hvis du spørger mig. Jeg har også været super spændt på denne måneds GOODIEBOX, fordi de har jo lavet deres logo om og opgraderet deres boks. Jeg er ellevild med den!

Deres nye boks er lavet sådan at den kan trækkes ud, hvilket jeg synes er virkelig smart. Den er simpelthen så fed jo. Deres nye logo er jeg også virkelig vild med – det er et godt nyt look for GOODIEBOX!

I december måned havde GOODIEBOX en pop-up shop inde i Axel Towers. En koncept jeg er mega fan af, for man kunne komme ind og blande sin egen GOODIEBOX med forskellige produkter til forskellige priser. De har også lanceret deres eget mærke Comme Deux, hvilket jeg synes er så cool. Jeg håber naturligvis der dukker nogle af deres ting op hist og her i vores bokse, for det ville være super lækkert at prøve.

AURELIA MIRACLE CLEANSER & CLOTH – 395 KR.

Jeg har hørt virkelig meget om det her brand, især fra min mormor og blev så glad da jeg så det i vores GOODIEBOX. Jeg har prøvet produktet én gang og det er virkelig lækkert. Det fjerner al snavs og makeup fra ansigtet uden problemer. Jeg skal uden tvivl kigge nærmere på Aurelia.

PERCY & REED PERFECTLY PERFECTING WONDER BALM – 190 KR.

Percy & Reed er et super godt brand når det kommer til hårprodukter og det her produkt er ingen undtagelse. Desværre er duften på deres produkter ikke for mig og det gør det svært for mig at bruge deres produkter, hvilket er så ærgerligt for de er som sagt rigtig gode og kender mange som virkelig elsker deres produkter.

TEEEZ SPECTRUM OF STARS EYESHADOW – 142 KR.

Da jeg så denne her, blev jeg så glad. Det er endnu et produkt som jeg er blevet anbefalet, som jeg har ville prøve længe og den farve jeg har modtaget i min GOODIEBOX er lige mig. Både designet og pigmenteringen er spot on – det er virkelig et cool produkt.

VICHY SHOWER OIL – 85 KR.

I denne måneds GOODIEBOX er der vedlagt tre forskellige Vichy produkter og jeg har modtaget Shower Oil. Den efterlader huden dejlig blød, hvilket shower oils ofte gør. Det er en luksus shower oil, hvis du spørger mig og ikke nødvendigvis en jeg ville købe igen hvis jeg skal være ærlig.

LARITZY LIP STIX – 125 KR.

Jeg kender ikke til det her brand, men nøj hvor jeg elsker farven på det her læbeprodukt. Jeg er også super glad for at se noget rødt i december boksen, for det er jo trods alt party season. Man kan aldrig gå galt i byen med røde læber og det er altid min go to farve, når jeg skal noget specielt.

DOUCCE FIERCE AND FINE GRAPHIC LINER – 135 KR.

Endnu et nyt brand, som jeg ikke kender til men en god eyeliner kan alle jo bruge. Jeg bruger ofte eyeliner, for jeg elsker en winged eyeliner. Jeg synes det ser så fint og feminint ud, så uden tvivl et godt produkt og virkelig fedt med endnu et nyt brand, som jeg ikke kendte til.

GOODIEBOX har virkelig lavet en lækker boks, som også er årets sidste boks. Som sagt, er det jo party season og temaet Dancing Queen er jo perfekt da der lagt op til festmakeup i boksen. Jeg er vild med boksen og synes det er en god boks vi har fået som årets sidste boks. Jeg er også lidt stolt, for mit billede er på deres indlægsseddel – det skal rammes. Denne måneds GOODIEBOX har en værdi på 670,5 kr.

Hvis i er blevet nysgerrig og ønsker at forkæle jer selv, kan i kigge forbi GOODIEBOX og melde jer til!

*GOODIEBOX er modtaget i gave – meninger og holdninger er altid 100% mine egne*

December 30, 2017
/

BIANCO CHRISTMAS SHOES

Posted in Footway

{Reklame}

I år var jeg på jagt efter et par fine sko til jul. Bianco havde svaret på det jeg manglede – et par vinrøde velvet pumps. Det var virkelig kærlighed ved første blik og jeg var ikke et sekund i tvivl om at dem måtte jeg altså bare eje. Min eneste bekymring var naturligvis bare om de mon var behagelige at have på og om hælen mon blev for høj at have på en hel aften.

Tvivlen kom mig dog til gode, for skoen var som skabt til min fod, for jeg havde dem på hele juleaften uden at tage dem af én eneste gang. De er simpelthen så behagelige at have på, på trods af at hælen er en anelse høj. De skal også på til fødselsdag i morgen, samt på nytårsaften. De er virkelig perfekte og det bedste af det hele er, at de findes i andre farver. Jeg skal uden tvivl have fat i et sort par og et grønt par, for jeg kommer til at slide de her op kan jeg godt fornemme på det hele – de er perfekte!

Da jeg kom hjem fra juleaften hos min moster, hoppede jeg i mine nye lækre Shepherd sutsko. De er lavet af ægte fåreuld, som holder fødderne ekstra varme, lige det mine iskolde fødder har brug for. Det gode ved fåreuld er at det er et smart materiale – ment på den måde at det er antibakterielt. Ulden renser på en måde sig selv, så selvom at det er en varm tøffel, kommer man ikke til at svede, fordi fåreulden er åndbar. Smart ikke? De holder i hvert fald fødderne dejlig varme og er de super behagelige at have på.

Både Bianco og Shepherd forhandles hos Footway, som er en online skoforhandler med tæt på en million forskellige brands. Det fedeste ved Footway er at de har prisgaranti. Finder du en sko billigere, sender du dem bare et billede at prisen og så får du prisgarantien på skoen – smart ikke? Det kalder jeg altså god kundeservice.

*Produkterne er modtaget i gave – meninger og holdninger er altid 100% mine egne*

December 27, 2017
/

MARIA NILA TRUE SOFT

Posted in Billigvoks

{Reklame}

Maria Nila er efterhånden blevet et populært mærke, dog med god grund. Jeg har tidligere været heldig at prøve produkter fra Maria Nila, som jeg var ret glad for og jeg har igen fået chancen for at prøve nogle produkter derfra. Jeg har valgt to produkter fra True Soft serien, som er særlig velegnet til tørt og genstridigt hår.

LÆS OGSÅ: Maria Nila Head & Hair Heal

MARIA NILA TRUE SOFT ARGAN OIL

Jeg er blevet anbefalet denne hårolie tusinde af gange, derfor var jeg ikke et sekund i tvivl om at jeg ville prøve den. Min nysgerrighed måtte se hvad alle snakkede om. Denne hårolie er en blødgørende argan-olie som ikke fedter håret, hvilket er meget vigtigt for mig, da mit hår er virkelig fint. Hvis en hårolie er for tung, ser mit hår hurtigt fedtet ud og det er der jo ingen der ønsker, slet ikke i nyvasket hår.

Som de fleste hårolier, kan denne også bruges i både vådt eller tørt hår. Jeg bruger dog for det meste produktet i vådt hår, da jeg føler det er der jeg får det bedste resultat. Jeg har altid været glad for Moroccanoil hårolie men i øjeblikket har den her erstattet den – det siger lidt, da jeg har brugt Moroccanoil før de blev populære. Det er bestemt et produkt jeg vil købe igen, når jeg løber tør.

MARIA NILA TRUE SOFT MASQUE

Hårmasken her har været lidt af et sats, da det er 50/50 med mit hår og hårmasker. Som sagt er mit hår meget fint og jeg har svært ved at finde hårkure som ikke er for tunge i mit hår. I og med True Soft Masque er en intens hårkur, tog jeg en chance da jeg havde hørt rigtig godt om den. Den indeholder hvedeproteiner og bambus-ekstrakt, som er med til at styrke håret.

Det er en god hårmaske, som giver håret massere af fugt og til mit fine hår er den ikke for tung, hvis jeg bare passer på med mængden af produkt jeg bruger. Alt i alt er jeg glad for jeg har prøvet hårmasken og jeg kunne godt finde på at købe den igen, men vil mægtig gerne prøve en af de andre hårmasker fra Maria Nila.

Begge produkter er fri for parabener og 100% vegansk, hvilket jeg synes er mega fedt. Udover dette, så dufter de her to altså også virkelig godt og det har de andre Maria Nila produkter jeg har prøvet også gjort. Det er et kæmpe plus i min bog.

Det er vidst ingen hemmelig at Maria Nila er blevet en favorit herhjemme. Der findes flere serier fra Maria Nila og et hav af produkter, så hvis i er nysgerrige kan i se dem alle lige her.

*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til anmeldelse. Jeg siger kun ja til indlæg jeg kan stå inde for og ting der har interesse for mig selv, og jer som læsere. Meninger og holdninger er altid 100% mine egne*

December 26, 2017
/

1. JULEDAG

Posted in Personal

Julen er forbi. Den går altid lige så hurtigt som den kommer – hurtigere end jeg vil have at den skal gå, også på trods af at min julestemning har været pist væk i år.

Jeg havde en virkelig hyggelig aften i går med familien. Der blev spist god mad, grint en masse, åbnet gode gaver og nydt familiens selskab. Aftenen gik som sagt bare alt for hurtigt og inden jeg så mig om, sad jeg hjemme på sofaen hos manden igen og nåede lige at nyde de sidste minutter af juleaften sammen.

I år holdte vi jo ikke jul sammen, så vi besluttede os for at i dag ville vi lave en lille mini julemiddag i dag og hygge. Maden er spist og snart står den på risalamande og Far til fire i byen, samt al den juleslik vi slet ikke har spist. Lige præcis det vi havde brug for, efter en travl måned med køkkenet. Bare ren hygge og hinandens selskab.

Hvad bruger i jeres 1. juledag på og har i haft en god juleaften? 🎄

December 25, 2017
/

HAIRLUST NYHEDER + KONKURRENCE

{Reklame}

HairLust har lanceret nogle lækre nyheder, som er spritnye og dem har jeg været så heldig at få lov at prøve. Der er tale om shampoo og conditioner. Hvis i har fulgt med i et stykke tid, husker i måske at jeg også prøvede deres hårmaske da den kom ud, hvor jeg i indlægget ønskede at de kom ud med en shampoo og conditioner. Jeg er derfor lykkelig for, at det er en realitet.

LÆS OGSÅ: HairLust Hair Mask

HAIRLUST HAIR GROWTH & REPAIR SHAMPOO

Shampooen indeholder aktive ingredienser, fra naturelige frugtekstrakter. I shampooen finder man også kokos, samt olivenolie som hjælper mod tørt og kruset hår – perfekt for mig, som har lidt tørt hår her i vinterperioden. Den skummer perfekt og jeg føler den renser håret rigtig godt. Samtidig dufter den rigtig skønt og duften forbliver i håret hele dagen. Kokosolie er rig på antimikrobielle egenskaber, laurinsyre og sunde fedtsyrer, der styrker håret og øger hårvæksten.

LÆS OGSÅ: HairLust Gummies

HAIRLUST GROWTH & REPAIR CONDITIONER

Den her balsam minder lidt om hårmasken fra HairLust. Den har nogenlunde samme konsistens og samme duft. Alle har brug for balsam, ligemeget hvem du er, for balsam gør altså bare noget skønt for håret. Den indeholder aktive ingredienser fra bær og grapefrugt frø ekstrakt, samt avokado- og citrusolie. Citrusolie lindrer stresset, irriteret og kløende hovedbund, hvor avokadoolie fungerer som en intensiv fugtighedscreme til tørt og kruset hår. Den har også et højt indhold af bl.a. B-vitamin, E-vitamin og proteiner, som er afgørende for opretholdelsen af sund hårvækst.

Jeg er yderst tilfreds med de her to og jeg er så glad for at HairLust endelig har lavet en shampoo og balsam. Det er to produkter jeg gerne vil bruge penge på, da jeg synes det virker og jeg synes de gør noget godt for mit hår. Produkterne kan købes hver for sig, eller sammen. Hvis de købes sammen sparer man 15% – de kan købes lige her.

HairLust har været så søde at lade mig forkæle en af jer med et sæt af de her lækre produkter. De er spritnye, så i kommer til at være blandt nogle af de første som får fat i dem.

REGLER

1. Like bloggens Facebook side.

2. Skriv en kommentar herunder.

3. Deltag på Instagram @vanessaernstpris for et ekstra lod.

Vinderen findes d. 29 december – held og lykke! 🎅🏼

*Deltagere skal have danske postadresser og hvis man er under 18 år skal man have forældres tilladelse til at deltage. Husk at følg alle regler, da der tjekkes op på om de overholdes*

December 25, 2017
/

MERRY CHRISTMAS

Posted in Personal

GLÆDELIG JUL 🎄✨

Hvor er december blevet af? Det er slet ikke til at forstå. Jeg føler virkelig at det lige er blevet december.

I år er anderledes for mig, da min julestemning bare er pist væk. Vi har brugt hele december på at lave nyt køkken og vi er stadig ikke 100% færdige. Vi har derfor ikke pyntet op til jul, købt juletræ eller julehygget da der bare ikke har været tid eller plads til at gøre de ting i år. Derudover er det altid en svær tid for mig, fordi jeg jo savner min familie i USA. I år er andet år i træk, at jeg ikke skal tilbringe julen sammen med dem og det er virkelig hårdt.

Det er også trist at sige at min julestemning bare er pist væk, fordi jeg elsker virkelig julen. Det har jeg altid gjort, da det i mine øjne er den bedste tid på året. Det er også trist, når alle omkring en bare går og er helt oppe og køre over julen, men man bare selv går og er lidt ligeglad og tænker “nå, det er bare endnu en dag”, når man plejer selv at være helt oppe og køre over dagen i dag. Jeg er virkelig Grinch i år og det kan jeg slet ikke lide!

De sidste par måneder har bare været hårde, da der er sket en masse lort. Oveni at køkkenet har taget hele december, som ikke var planen fra start, ja så er det bare at ens humør går lidt ned ad bakke. Men skidt pyt, i aften skal jeg hjem til min moster og holde jul med lidt af min mors side af familien og det bliver hyggeligt. Min oldemor kommer blandt andet, og udover min mor så er hun virkelig den vigtigste person i mit liv. Hun er 93 år gammel og jeg værdsætter hvert sekund jeg har med hende.

Jeg håber i alle får en rigtig dejlig juleaften, med massere af hygge med dem i holder og god mad 🎅🏼

December 24, 2017
/

JULEKALENDER: 24 DECEMBER

{Reklame}

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN ER KONTAKTET.

I dagens låge og den allersidste låge, gemmer der sig der et Fujifilm Instax Mini 9 kamera i en valgfri farve, plus en pakke film. De her kameraer er jo blevet vildt populære og med god grund. Jeg synes simpelthen de er så hyggelige, for alt i dag er jo digitalt – ingen printer billeder mere og det savner jeg virkelig.

Jeg har altid elsket at tage billeder og kigge på billeder. Jeg har også altid fået printet mine ud, gennem årene som jeg har taget med mine digitale kameraer men det sidste stykke tid er det altså glippet lidt. Jeg er dog glad for at have fået fingrene i et Fujifilm Instax Mini 9, for nu kan jeg forevige mine minder med det samme og have dem i hånden.

Vinderen kan frit vælge en farve – i kan se alle farverne lige her.

REGLER

1. Like bloggens Facebook side.

2. Skriv en kommentar herunder.

3. Deltag på Instagram @vanessaernstpris for et ekstra lod.

Vinderen findes d. 27 december – held og lykke! 🎅🏼

*Deltagere skal have danske postadresser og hvis man er under 18 år skal man have forældres tilladelse til at deltage. Husk at følg alle regler, da der tjekkes op på om de overholdes*

December 24, 2017
/

JULEKALENDER: 23 DECEMBER

{Reklame}

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN ER KONTAKTET.

I dagens låge gemmer der sig endnu en favorit, nemlig en FOREO LUNA play. Det er en ansigtsrensebørste, på størrelse med en vatrondel – perfekt til at rejse med. Jeg havde min med til USA, sidst jeg rejste og jeg var så glad for at have den med. Den fungerer super godt og den hjælper med at rense min hud. Jeg kan ikke undvære min LUNA play – jeg burde faktisk investere i en som kan oplades, når nu jeg bruger den så meget men jeg er bare så glad for størrelsen på LUNA play. En af jer, kan vinde denne lille lækre sag, og glæd jer hvis i vinder for den er altså fantastisk!

Den kan anvendes op til 100 gange og er derfor ikke genopladelig. Den er vandtæt og velegnet til alle hudtyper. Den fås i 7 farveglade nuancer.

REGLER

1. Like bloggens Facebook side.

2. Skriv en kommentar herunder.

3. Deltag på Instagram @vanessaernstpris for et ekstra lod.

Vinderen findes d. 27 december – held og lykke! 🎅🏼

*Deltagere skal have danske postadresser og hvis man er under 18 år skal man have forældres tilladelse til at deltage. Husk at følg alle regler, da der tjekkes op på om de overholdes*

December 23, 2017
/

JULEKALENDER: 22 DECEMBER

{Reklame}

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN ER KONTAKTET.

I dagens låge gemmer der sig denne fine Davines NOUNOU Christmas Box. Den indeholder en lækker shampoo, conditioner og hårolie, som er uden sulfater og parabener. Det er alt hvad du behøver til din daglige hårpleje rutine.

NOUNOU SHAMPOO

Davines NOUNOU Shampoo er specielt udviklet til tørt og skadet hår. Jeg har farvet mit hår meget, så den her er skide god for mit hår. Den er med ekstrakter fra Fiaschetto tomaten, som er rig på næring og antioxidanter.

NOUNOU CONDITIONER

Davines NOUNOU Conditioner er ligesom shampooen til tørt og skadet hår. Den har en ultralet formular, som giver lethed til håret – det er jeg fan af, da mit hår er ret fint. Jeg kan ikke bruge noget der er for tungt i håret, for så bliver mit hår meget hurtigt fedtet.

DAVINES OIL ABSOLUTE BEAUTIFFYING POTION

Davines Oil Absolute Beautiffying Potion er en fugtgivende hårolie, som giver næring til håret. Den får blandt andet håret til at tørre hurtigere, samt fjerner krus og giver håret glans. Hårolie er et must for mig, jeg kan ikke gå en dag uden at bruge hårolie, da jeg føler det gør noget godt for mit hår, eftersom jeg har farvet det i så mange år. Denne lille størrelse er perfekt at have med på farten.

REGLER

1. Like bloggens Facebook side.

2. Skriv en kommentar herunder.

3. Deltag på Instagram @vanessaernstpris for et ekstra lod.

Vinderen findes d. 27 december – held og lykke! 🎅🏼

*Deltagere skal have danske postadresser og hvis man er under 18 år skal man have forældres tilladelse til at deltage. Husk at følg alle regler, da der tjekkes op på om de overholdes*

December 22, 2017
/
Translate »