MERRY CHRISTMAS

Posted in Personal

GLÆDELIG JUL 🎄✨

Hvor er december blevet af? Det er slet ikke til at forstå. Jeg føler virkelig at det lige er blevet december.

I år er anderledes for mig, da min julestemning bare er pist væk. Vi har brugt hele december på at lave nyt køkken og vi er stadig ikke 100% færdige. Vi har derfor ikke pyntet op til jul, købt juletræ eller julehygget da der bare ikke har været tid eller plads til at gøre de ting i år. Derudover er det altid en svær tid for mig, fordi jeg jo savner min familie i USA. I år er andet år i træk, at jeg ikke skal tilbringe julen sammen med dem og det er virkelig hårdt.

Det er også trist at sige at min julestemning bare er pist væk, fordi jeg elsker virkelig julen. Det har jeg altid gjort, da det i mine øjne er den bedste tid på året. Det er også trist, når alle omkring en bare går og er helt oppe og køre over julen, men man bare selv går og er lidt ligeglad og tænker “nå, det er bare endnu en dag”, når man plejer selv at være helt oppe og køre over dagen i dag. Jeg er virkelig Grinch i år og det kan jeg slet ikke lide!

De sidste par måneder har bare været hårde, da der er sket en masse lort. Oveni at køkkenet har taget hele december, som ikke var planen fra start, ja så er det bare at ens humør går lidt ned ad bakke. Men skidt pyt, i aften skal jeg hjem til min moster og holde jul med lidt af min mors side af familien og det bliver hyggeligt. Min oldemor kommer blandt andet, og udover min mor så er hun virkelig den vigtigste person i mit liv. Hun er 93 år gammel og jeg værdsætter hvert sekund jeg har med hende.

Jeg håber i alle får en rigtig dejlig juleaften, med massere af hygge med dem i holder og god mad 🎅🏼

December 24, 2017
/
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Suzanne Møller Christiansen

  Håber du på trods af det hele finder lidt julefred og glæde i aften.
  Jeg tror julen er en svær tid for flere end man tror, på mange forskellige måder. jeg sender en tanke til alle i disse dage.

  Stort kram, sender lidt juledrys din vej.

  December 24, 2017 at 15:45
  • Reply Vanessa

   Tusind tak Suzanne. Jeg tror du har ret – det er en svær tid for flere end man tror, på mange forskellige måder.

   December 26, 2017 at 15:33
 • Reply Anne-Marie

  Det isner helt ned af ryggen på mig når jeg læser dit dilemma og jeg bliver virkelig berørt. Du har lagt så meget julestemning ud til os her på bloggen, så ih hvor ville jeg ønske jeg kunne give dig noget tilbage. Håber det blev en dejlig aften trods alt, med den familie du har her. Det gør ondt at der er nogen man ikke kan fejre med og jeg savner selv min kære mormor ekstra meget i december. Jeg tror også det er det savn, der gør at jeg bliver så berørt over dit dilemma. Tusindvis af julekram og tak for en hyggelig december på vinternat❤️

  December 26, 2017 at 12:14
  • Reply Vanessa

   Tusind tak for din søde kommentar Anne-Marie ☺️

   Min aften blev rigtig hyggelig med den familie jeg har her i Danmark. Dog er det stadig en underlig følelse at have min mor og far så langt væk. Jeg er dog rigtig glad for at høre, at du har nydt al min julestemning på bloggen i december måned. Det betyder rigtig meget at høre og gør det hårde arbejde det hele værd. Mange julekram til dig 🎄

   December 26, 2017 at 15:48
   • Reply Anne-Marie

    Tusind tak skal du have. Og ja det er bare en underlig følelse også selvom man hygger sig, men godt det blev hyggeligt❤️

    December 27, 2017 at 16:54

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »