MARIA NILA TRUE SOFT

Posted in Billigvoks

{Reklame}

Maria Nila er efterhånden blevet et populært mærke, dog med god grund. Jeg har tidligere været heldig at prøve produkter fra Maria Nila, som jeg var ret glad for og jeg har igen fået chancen for at prøve nogle produkter derfra. Jeg har valgt to produkter fra True Soft serien, som er særlig velegnet til tørt og genstridigt hår.

LÆS OGSÅ: Maria Nila Head & Hair Heal

MARIA NILA TRUE SOFT ARGAN OIL

Jeg er blevet anbefalet denne hårolie tusinde af gange, derfor var jeg ikke et sekund i tvivl om at jeg ville prøve den. Min nysgerrighed måtte se hvad alle snakkede om. Denne hårolie er en blødgørende argan-olie som ikke fedter håret, hvilket er meget vigtigt for mig, da mit hår er virkelig fint. Hvis en hårolie er for tung, ser mit hår hurtigt fedtet ud og det er der jo ingen der ønsker, slet ikke i nyvasket hår.

Som de fleste hårolier, kan denne også bruges i både vådt eller tørt hår. Jeg bruger dog for det meste produktet i vådt hår, da jeg føler det er der jeg får det bedste resultat. Jeg har altid været glad for Moroccanoil hårolie men i øjeblikket har den her erstattet den – det siger lidt, da jeg har brugt Moroccanoil før de blev populære. Det er bestemt et produkt jeg vil købe igen, når jeg løber tør.

MARIA NILA TRUE SOFT MASQUE

Hårmasken her har været lidt af et sats, da det er 50/50 med mit hår og hårmasker. Som sagt er mit hår meget fint og jeg har svært ved at finde hårkure som ikke er for tunge i mit hår. I og med True Soft Masque er en intens hårkur, tog jeg en chance da jeg havde hørt rigtig godt om den. Den indeholder hvedeproteiner og bambus-ekstrakt, som er med til at styrke håret.

Det er en god hårmaske, som giver håret massere af fugt og til mit fine hår er den ikke for tung, hvis jeg bare passer på med mængden af produkt jeg bruger. Alt i alt er jeg glad for jeg har prøvet hårmasken og jeg kunne godt finde på at købe den igen, men vil mægtig gerne prøve en af de andre hårmasker fra Maria Nila.

Begge produkter er fri for parabener og 100% vegansk, hvilket jeg synes er mega fedt. Udover dette, så dufter de her to altså også virkelig godt og det har de andre Maria Nila produkter jeg har prøvet også gjort. Det er et kæmpe plus i min bog.

Det er vidst ingen hemmelig at Maria Nila er blevet en favorit herhjemme. Der findes flere serier fra Maria Nila og et hav af produkter, så hvis i er nysgerrige kan i se dem alle lige her.

*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til anmeldelse. Jeg siger kun ja til indlæg jeg kan stå inde for og ting der har interesse for mig selv, og jer som læsere. Meninger og holdninger er altid 100% mine egne*

December 26, 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »