JULEGAVEØNSKER 2017

Posted in Julegaver

1. SKANDINAVISK Skog Duftlys / 2. Gucci Disco / 3. VertiPlants Vægkrukke / 4. Støvler / 5. Origins Make A Difference Hand Cream / 6. Madewell Taske / 7. ghd Copper Luxe / 8. Rituals Anahata Body Mist / 9. Eva Trio Stegepande

I får lige et lille indlæg ved siden af alle konkurrencerne. Der er jo kun 12 dage til juleaften, så traditionen tro får i lige nogle af mine juleønsker i år.

Jeg har det dog stadig som jeg havde det sidste år. Det bliver sværere og sværere for mig at finde ønsker hvert år. Andre som har det på samme måde? Det er som om jo ældre jeg bliver, jo mere ønsker jeg mig ingenting fordi jeg føler at jeg har det jeg skal bruge i mit liv. Hvis jeg endelig har brug for noget, køber jeg det jo bare. Man kan jo altid bare ønske sig et eller andet, men er det så noget man virkelig vil have eller noget man bare ønsker sig for at ønske sig noget?

Nå, men i så fald har jeg da samlet lidt som jeg ikke ville have noget imod hvis de lå under juletræet. Især det sæt fra ghd, men det er vidst slet ikke til at opdrive nogle steder – hvis i ser det, må i endelig skrive for jeg vil virkelig gerne have det.

Vi er i gang med at lave køkken, som tager virkelig lang tid og har givet os en masse udfordringer. Vi har smidt en masse ting ud, da vi pakkede køkkenet ned og rev det ned. Derfor skal vi have os nogle nye ting når vi en gang er færdige. Vi har dog købt nye gryder fordi der var et godt tilbud for ikke så lang tid siden, så vi ønsker os en ny stegepande – voksent, ikke? Vi vil også mægtig gerne have de fine VertiPlants vægkrukker hængende ude i køkkenet med lidt grønt i.

Origins håndcremen er altid en sikker vinder – den har jeg købt igen og igen. Støvlerne har jeg i en anden farve og elsker dem, så ville virkelig gerne have dem i en anden farve. Taskerne ville også være perfekte, især den fra Gucci. Den er jo ret populær og er faktisk udgået men den kan altså stadig godt købes nogle steder i USA (hej mor, læser du med 😜). Jeg har ønsket mig den i flere år! Den fra Madewell ville fungere skide godt som en skoletaske, da jeg står og mangler en.

Hvad ønsker i jer i julegave i år? 🎅🏼

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Camilla

  Jeg har det på præcis samme måde. Synes simpelthen det er så svært at finde julegaveønsker. Jeg bor jo også med min kæreste i Amsterdam lige nu, og vi ved ikke rigtig, hvornår vi vælger at rykke teltpælene op og rykke til et nyt land. Vi skal jo helst ikke have alt for mange ting at flytte rundt på (:

  December 14, 2017 at 10:09
  • Reply Vanessa

   Jeg er glad for at høre jeg ikke er alene i at have det sådan. Det er også svært, når man ikke har en “fast” bopæl og man ikke ved om man pludselig flytter. Jeg husker det tydeligt fra da jeg først flyttede tilbage til Danmark og ikke havde en fast bopæl endnu og flyttede lidt rundt omkring!

   December 14, 2017 at 18:09
 • Reply Ea

  Jeg kender det alt for godt, jeg havde virkelig også problemer med at lave en ønskeliste – for ja, man køber jo de ting man synes man mangler i løbet af året. Men det er nogle virkelig gode ønsker du er kommet frem til, den sorte Gucci Disco er jeg helt vild med! 😉

  December 14, 2017 at 10:21
  • Reply Vanessa

   Det jo lige det man gør. Ja, ikke? Jeg synes den er så lækker. Den måtte altså godt være min 😍

   December 14, 2017 at 18:10
 • Reply LeahSephira

  Uh jeg har også haft den fine gucci taske på min liste i noget tid haha, men den er så dyr! Men det er jo også en ‘ønske’liste after all 😀 Jeg har dog ikke svært ved at finde ønsker, dog tror jeg at jeg fokuserer mere og vælger ofte ting jeg har brug for og ikke bare vil ‘have’. Så som en pande, et par gode knive, etc. Noget som er brugbart 😀 Dog har jeg så også en del makeup på listen xD

  December 14, 2017 at 11:49
  • Reply Vanessa

   Den er virkelig dyr, men tilgengæld alle pengene værd. Det er jo en klassiker som man kan have altid 😍

   Det er også godt med brugbare ønsker, men det er netop sådan nogle som jeg ofte bare går ud og køber hvis jeg får brug for dem. Jeg må blive bedre til at gemme mine ønsker i løbet af året.

   December 14, 2017 at 18:13
 • Reply Camilla Korsgaard Schultz

  Det er også nogle lækre sager. Det ville heller ikke gøre mig noget, hvis de lå under mit træ 😂 god jul.

  December 14, 2017 at 13:09
  • Reply Vanessa

   Det kan jeg godt forstå, hihi! Jeg ville heller ikke have noget imod hvis noget af det lå under juletræet 😍

   December 14, 2017 at 18:23
 • Reply Line Christensen

  Åh, tasken er en sand favorit!

  December 14, 2017 at 13:16
  • Reply Vanessa

   De er begge to super fin. Elsker dem virkelig!

   December 14, 2017 at 18:23
 • Reply Jill Christina

  Super fede ønsker du har…. Der er røget et par ekstra på min liste. Tak for det.

  December 14, 2017 at 22:21
  • Reply Vanessa

   Tusind tak – jeg er da glad for jeg kunne inspirere lidt! ☺️

   December 14, 2017 at 22:21
 • Reply BLOGBYCC.DK

  2,3 og 4 er så fine! Jeg synes det har været svært at finde gaveønsker i år dog❤️

  December 14, 2017 at 22:29
  • Reply Vanessa

   Ja, ikke? Jeg er også super glad for støvler i den anden farve jeg har. Ville elske dem i en anden farve 😍

   Jeg synes virkelig også det er svært 🙈

   December 14, 2017 at 22:57

  Leave a Reply

  Translate »