HUNKEMÖLLER COSY COLLECTION

Posted in Hunkemöller

{Reklame}

Vi kan ikke komme udenom at vejret er blevet koldere og at juletiden er over os. Det betyder hygge og med hygge følger hyggetøj – det gør det i hvert fald hjemme hos mig. Hunkemöller har lavet en ny kollektion som de kalder Cosy.

I mine øjne er det næsten det bedste ved at vejret bliver koldere – at man bare kan pakke sig ind i hyggetøj og putte på sofaen eller i sengen. Især når Bastian bare hopper med og venter på at putte med en, det er virkelig den bedste måde at bruge fridage på. Han er virkelig den bedste!

LÆS OGSÅ: Cozy Times With Hunkemöller

Jeg lever i øjeblikket i store varme sweatshirts – inklusiv denne fine Let It Snow fleecetrøje. Da min mor var hjemme og besøge mig fra USA for nogle uger siden, var vi i Hunkemöller og det første vi så, var denne fleecetrøje. Vi blev begge to smask forelsket i den og var ikke i tvivl om vi bare måtte eje den. Den er så blød, lækker og varm at have på. Dog vil jeg anbefale at købe den i en størrelse større, da jeg synes den er en tand lille i størrelsen.

LÆS OGSÅ: Fine Bh’er Til Hverdagen

Hjemme hos os er det også altid skide koldt, især fodkoldt, ligemeget om der er varme på eller ej. Derfor er det vigtigt for mig at have sutsko – især sådan nogle som de her Pompom hjemmesko, fordi de holder fødderne dejlig varme. De har en hård sål som giver god støtte og det er jeg ret vild med.

En anden ting der er ekstremt vigtigt for mig i de kolde tider er hyggesokker – jeg burde snart have en helt ny kommode bare til mine hyggesokker. For når jeg ikke har sutsko på, har jeg hyggesokker på fordi mine fødder bare altid er iskolde. De her Reindeer striksokker så mig og min mor også da vi var i Hunkemöller og forelskede os i – de er så søde og varme. I år er året for mig, hvor jeg bare er helt vild med rensdyr. Jeg kan ikke forklare hvorfor, men det er jeg altså bare – de er fandme søde!

Et par gode og varme natbukser er også vigtigt for mig i de kolde tider – for ja, jeg sover både med langærmet bluse og lange bukser, plus sokker. Jeg fryser virkelig meget i løbet af natten, derfor er jeg nød til at holde mig varm. De her Twill Check pyjamasbukser er virkelig lækre, dog ligesom fleecetrøjen er de en tand små i størrelsen.

Jeg er så glad for alle mine ting fra Hunkemöller Cosy kollektionen. Der er så mange lækre ting, som bare skriger hygge. Der er mange ting jeg ikke ville have noget imod at få i julegave, og vil vædde med at hvis du mangler at give julegave til en at der er noget i kollektionen som ville være den perfekte julegave til lige netop den person. I kan se hele kollektionen lige her.

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Eva P

  Hunkemøller laver så lækre ting – vi giver teenagedatteren en af deres lækre hjemmedragter i julegave og den skulle være M selvom hun normalt bruger S. – så glad for at hun var med selv og vælge og afprøve. – Hun kan næsten ikke vente til at få den i brug 😊

  Svigermor, som er kuldskær får en trøje med lynlås og den glæder vi os til at give hende

  Ja husk, som der står i opslaget at købe en str. Større end normalt, da deres tøj tydeligt er småt i srtørrelserne, men rigtigt lækkert

  December 17, 2017 at 23:58
  • Reply Vanessa

   Det gør de virkelig. Deres hjemmedragter er virkelig også lækre – jeg har kigget på flere af dem og overvejer om jeg ikke også skal have en af dem! 🙈

   December 18, 2017 at 23:13
 • Reply Emilie Ildstein

  Hvor ser det dejligt ud!❤️

  December 18, 2017 at 09:44
  • Reply Vanessa

   Tusind tak – jeg er også glad for det hele. Det er bare ren hygge!

   December 18, 2017 at 23:16
 • Reply BLOGBYCC.DK

  Har brug for det hele i mit liv😍😌 især sweateren er SÅ FIN.

  December 18, 2017 at 11:06
  • Reply Vanessa

   Jeg er enig – du har virkelig brug for det hele i dit liv søde 😍

   Sweateren er simpelthen så lækker og blød. Perfekt til at hygge i!

   December 18, 2017 at 23:17
 • Reply Lykke

  Hvor ser det bare skønt ud 😍 jeg elsker også hyggelige og varme sæt!

  December 18, 2017 at 21:25
  • Reply Vanessa

   Åh, er glad for jeg ikke er alene i at elske hyggelige og varme sæt. Det er bare det bedste! 😍

   December 18, 2017 at 23:22

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »