GOODIEBOX – DANCING QUEEN

Posted in GOODIEBOX

{Reklame}

Denne måneds GOODIEBOX tema er Dancing Queen – et super fedt tema hvis du spørger mig. Jeg har også været super spændt på denne måneds GOODIEBOX, fordi de har jo lavet deres logo om og opgraderet deres boks. Jeg er ellevild med den!

Deres nye boks er lavet sådan at den kan trækkes ud, hvilket jeg synes er virkelig smart. Den er simpelthen så fed jo. Deres nye logo er jeg også virkelig vild med – det er et godt nyt look for GOODIEBOX!

I december måned havde GOODIEBOX en pop-up shop inde i Axel Towers. En koncept jeg er mega fan af, for man kunne komme ind og blande sin egen GOODIEBOX med forskellige produkter til forskellige priser. De har også lanceret deres eget mærke Comme Deux, hvilket jeg synes er så cool. Jeg håber naturligvis der dukker nogle af deres ting op hist og her i vores bokse, for det ville være super lækkert at prøve.

AURELIA MIRACLE CLEANSER & CLOTH – 395 KR.

Jeg har hørt virkelig meget om det her brand, især fra min mormor og blev så glad da jeg så det i vores GOODIEBOX. Jeg har prøvet produktet én gang og det er virkelig lækkert. Det fjerner al snavs og makeup fra ansigtet uden problemer. Jeg skal uden tvivl kigge nærmere på Aurelia.

PERCY & REED PERFECTLY PERFECTING WONDER BALM – 190 KR.

Percy & Reed er et super godt brand når det kommer til hårprodukter og det her produkt er ingen undtagelse. Desværre er duften på deres produkter ikke for mig og det gør det svært for mig at bruge deres produkter, hvilket er så ærgerligt for de er som sagt rigtig gode og kender mange som virkelig elsker deres produkter.

TEEEZ SPECTRUM OF STARS EYESHADOW – 142 KR.

Da jeg så denne her, blev jeg så glad. Det er endnu et produkt som jeg er blevet anbefalet, som jeg har ville prøve længe og den farve jeg har modtaget i min GOODIEBOX er lige mig. Både designet og pigmenteringen er spot on – det er virkelig et cool produkt.

VICHY SHOWER OIL – 85 KR.

I denne måneds GOODIEBOX er der vedlagt tre forskellige Vichy produkter og jeg har modtaget Shower Oil. Den efterlader huden dejlig blød, hvilket shower oils ofte gør. Det er en luksus shower oil, hvis du spørger mig og ikke nødvendigvis en jeg ville købe igen hvis jeg skal være ærlig.

LARITZY LIP STIX – 125 KR.

Jeg kender ikke til det her brand, men nøj hvor jeg elsker farven på det her læbeprodukt. Jeg er også super glad for at se noget rødt i december boksen, for det er jo trods alt party season. Man kan aldrig gå galt i byen med røde læber og det er altid min go to farve, når jeg skal noget specielt.

DOUCCE FIERCE AND FINE GRAPHIC LINER – 135 KR.

Endnu et nyt brand, som jeg ikke kender til men en god eyeliner kan alle jo bruge. Jeg bruger ofte eyeliner, for jeg elsker en winged eyeliner. Jeg synes det ser så fint og feminint ud, så uden tvivl et godt produkt og virkelig fedt med endnu et nyt brand, som jeg ikke kendte til.

GOODIEBOX har virkelig lavet en lækker boks, som også er årets sidste boks. Som sagt, er det jo party season og temaet Dancing Queen er jo perfekt da der lagt op til festmakeup i boksen. Jeg er vild med boksen og synes det er en god boks vi har fået som årets sidste boks. Jeg er også lidt stolt, for mit billede er på deres indlægsseddel – det skal rammes. Denne måneds GOODIEBOX har en værdi på 670,5 kr.

Hvis i er blevet nysgerrig og ønsker at forkæle jer selv, kan i kigge forbi GOODIEBOX og melde jer til!

*GOODIEBOX er modtaget i gave – meninger og holdninger er altid 100% mine egne*

December 30, 2017
/
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Linda Nazila // The Beauty Inside

  Sikke lækre produkter og smukke billeder. Jeg elsker deres nye opgraderet boks <3

  December 30, 2017 at 15:00
  • Reply Vanessa

   Jeg er også virkelig vild med den nye boks – den er så lækker! 😍

   January 1, 2018 at 19:57
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Det er en dejlig boks denne gang! <3

  December 30, 2017 at 15:33
  • Reply Vanessa

   Den er virkelig skøn 😍

   January 1, 2018 at 19:57
 • Reply simone

  Det ser ud som om at det var en rigtig lækker boks denne måned! <3

  December 30, 2017 at 23:58
  • Reply Vanessa

   Det er den bestemt. Virkelig mange lækre produkter i 😍

   January 1, 2018 at 19:58
 • Reply kathrine johansen

  Det ser ud til der var mange lækre ting i den boks! <3

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  January 13, 2018 at 00:18
  • Reply Vanessa

   Det er der bestemt også. Det er en super god boks! 😃

   January 13, 2018 at 23:35
 • Reply Isabella Pernille

  Sikke et fedt tema. Det er jeg ret vild med! Og produkterne ser også vildt lækre ud 😀

  January 14, 2018 at 10:17
  • Reply Vanessa

   Så enig! Jeg får helt lyst til at sætte sangen på når jeg ser navnet, og produkterne er også vildt lækre 😍

   January 14, 2018 at 19:00

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »