BIANCO CHRISTMAS SHOES

Posted in Footway

{Reklame}

I år var jeg på jagt efter et par fine sko til jul. Bianco havde svaret på det jeg manglede – et par vinrøde velvet pumps. Det var virkelig kærlighed ved første blik og jeg var ikke et sekund i tvivl om at dem måtte jeg altså bare eje. Min eneste bekymring var naturligvis bare om de mon var behagelige at have på og om hælen mon blev for høj at have på en hel aften.

Tvivlen kom mig dog til gode, for skoen var som skabt til min fod, for jeg havde dem på hele juleaften uden at tage dem af én eneste gang. De er simpelthen så behagelige at have på, på trods af at hælen er en anelse høj. De skal også på til fødselsdag i morgen, samt på nytårsaften. De er virkelig perfekte og det bedste af det hele er, at de findes i andre farver. Jeg skal uden tvivl have fat i et sort par og et grønt par, for jeg kommer til at slide de her op kan jeg godt fornemme på det hele – de er perfekte!

Da jeg kom hjem fra juleaften hos min moster, hoppede jeg i mine nye lækre Shepherd sutsko. De er lavet af ægte fåreuld, som holder fødderne ekstra varme, lige det mine iskolde fødder har brug for. Det gode ved fåreuld er at det er et smart materiale – ment på den måde at det er antibakterielt. Ulden renser på en måde sig selv, så selvom at det er en varm tøffel, kommer man ikke til at svede, fordi fåreulden er åndbar. Smart ikke? De holder i hvert fald fødderne dejlig varme og er de super behagelige at have på.

Både Bianco og Shepherd forhandles hos Footway, som er en online skoforhandler med tæt på en million forskellige brands. Det fedeste ved Footway er at de har prisgaranti. Finder du en sko billigere, sender du dem bare et billede at prisen og så får du prisgarantien på skoen – smart ikke? Det kalder jeg altså god kundeservice.

*Produkterne er modtaget i gave – meninger og holdninger er altid 100% mine egne*

December 27, 2017
/
Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Slinkypiinky

  De er søreme fine de røde❤️

  January 3, 2018 at 16:53
  • Reply Vanessa

   De er så fine! ✨

   January 3, 2018 at 21:26
 • Reply Christina

  De ser lækre ud. Både skoene og hjemmefutterne. ❤️

  January 3, 2018 at 16:54
  • Reply Vanessa

   Tak søde. Jeg er også virkelig vilde med begge par – jeg ville ønske jeg kunne tøffe rundt i stilletterne dagen rundt, men det ser lidt sjovt ud når jeg bare render rundt i hyggetøj. Så passer sutskoene lidt bedre 😜

   January 3, 2018 at 21:27
 • Reply kathrine johansen

  Det er da nogle smukke stiletter og er helt vild med farven! <3

  God dag <3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  January 3, 2018 at 17:04
  • Reply Vanessa

   Tusind tak. Jeg er også helt syg med farven! 😍

   January 3, 2018 at 21:28
 • Reply Ea

  De er virkelig også fine, jeg kan sagtens forstå at det var kærlighed ved første blik! 😉

  January 3, 2018 at 17:36
  • Reply Vanessa

   Ja, ikke? De er bare så fine. Jeg kunne slet ikke stå for dem 😍

   January 3, 2018 at 21:29
 • Reply Emilie Ildstein

  Uhh, vildt lækre stiletter!

  January 3, 2018 at 17:56
  • Reply Vanessa

   Jeg er også super glad for dem 😜

   January 3, 2018 at 21:31
 • Reply Eline Tychsen

  Ej nej nej de velour sko er simpelthen to die for!!! 😱😍

  January 3, 2018 at 18:27
  • Reply Vanessa

   Jeg er så enig søde. Jeg kunne simpelthen ikke leve uden dem! 😍

   January 3, 2018 at 21:31
 • Reply Satina Wandel

  Ååh, de velvet pumps er da for skønne! Og det er da lige før, mine fødder får varmen bare af at kigge på de sutsko 😅

  http://nouw.com/satinawandel

  January 3, 2018 at 20:41
  • Reply Vanessa

   De er en drøm. Jeg har ledt efter sådan et par virkelig længe. Sutskoene er virkelig varme, men virkelig lækre 😜

   January 3, 2018 at 21:32
 • Reply simone

  Wow hvor er de lilla velour sko cool!

  January 20, 2018 at 21:45
  • Reply Vanessa

   Jeg er også vild med dem – de er perfekte!

   January 22, 2018 at 12:51

  Leave a Reply

  Translate »