GOODIEBOX – LIMITED EDITION BY ALLERGYCERTIFIED

Posted in Beauty, GOODIEBOX

{Reklame}

Denne GOODIEBOX Limited Edition by AllergyCertified er jeg blevet spurgt om jeg vil teste og da jeg er så glad for GOODIEBOX generelt, sagde jeg altså med det samme ja.

Den er sammensat for at introducere os som abonnere til GOODIEBOX for spændende alternativer til hud- og hårpleje samt makeup, hvis man går og kæmper med parfumeallergi eller hvis man eventuelt bevidst undgår allergifremkaldende stoffer – endnu et godt koncept hvis du spørger mig og alle produkterne i denne omgang er fra Danmark.

DERMA ECO WOMAN BODY OIL – 79.95 KR.

Jeg har kendskab til Derma Eco men det er et brand som aldrig rigtig har sagt mig noget. Men det er jo glæden ved GOODIEBOX, for så får man jo fornøjelsen af at prøve brands som man normalt ikke ville prøve. Jeg elsker kropsolier, så jeg er sikker på jeg nok skal have glæde af den her også.

DERMALOG DEO – 49.95 KR.

Ud af alle produkterne i boksen er denne nok den jeg er mindst begejstret for, da jeg ikke rigtig er en Roll-On deo Kind Of Girl. Det er jo en smagssag, så for nogen er det her jo et rigtig godt produkt at bruge og for mig er det desværre et miss.

ZENZ ORGANIC HAIR SALT WATER SPRAY – 224 KR.

Zenz Organic Hair har jeg hørt meget om på det seneste og jeg har faktisk nogle produkter liggende som jeg skal teste, så det glæder mig at se endnu et produkt som jeg kan tilføje til samlingen. Salt Water Spray er jo fantastisk hvis man ønsker det der strand look med en masse volume og struktur.

DERMA ECO WOMAN RENSEGEL – 59.95 KR.

Der er endnu et produkt fra Derma Eco i boksen, som jeg også glæder mig til at prøve. En rigtig fin størrelse som jo er super fin at have med hvis man skal på ferie eller skal på weekendtur et sted, eller hvis man nu bare har lyst til at prøve en ny rensegel før man køber en full size.

XELLENCE SKINCARE ORGANIC APRICOT OIL – 249 KR.

Jeg har kendskab til det her produkt, da jeg har prøvet det før og jeg elsker det. Jeg har virkelig ikke meget andet at sige, for det er bare ren kærlighed jeg har til det her produkt!

NILENS JORD VOLUME MASCARA – 139 KR.

Jeg er glad for at se Nilens Jord i GOODIEBOX for jeg må være en af de få i Danmark som aldrig har prøvet noget fra Nilens Jord før. Det er et af de der brands som jeg altid har ville prøve, men som jeg bare aldrig har købt selvom jeg ofte hører gode ting. Da jeg elsker mascara, glæder det mig endnu mere at det er en mascara så det bliver skønt at prøve denne.

IVY AÏA FACE CREAM – 79 KR.

IVY AÏA er endnu et brand som jeg ikke kender til. Med det sagt, efter at have læst list om IVY AÏA og selve produktet, glæder jeg mig til at prøve det. Man kan jo altid bruge en ansigtscreme – især nu hvor vi rammer de kolde vintermåneder. Der bruger jeg altid ekstra meget creme, fordi min hud bliver så tør og har brug for ekstra fugt.

AllergyCertified produkter er noget som åbentbart er ret efterspurgt af GOODIEBOX kunderne – derfor er det så fedt at de sørger for at lave sådan en boks til dem som ønsker det. Jeg synes det er en super fin boks med en masse en god blanding af produkter. Det eneste produkt som er et miss for mig, er som sagt den Roll-On deo – alt andet er jeg ret tilfreds med.

Denne Limited Edition GOODIEBOX har en værdi på 825 kr. og koster 249 kr. inklusiv fragt – det må siges at være en ret god deal. Hvis du er interesseret i samme boks så husk at den er Limited Edition og kun er produceret i et begrænset antal, er det bare med at skynde sig – den kan købes lige her.

Hvis i er blevet nysgerrig og ønsker at forkæle jer selv, kan i kigge forbi GOODIEBOX og melde jer til!

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Camilla

  Virkelig lækker boks <3

  November 10, 2017 at 16:05
  • Reply Vanessa

   Det vil jeg give dig ret i – de har virkelig kommet nogle gode produkter i, til dem der kæmper med parfumeallergi!

   November 10, 2017 at 16:12
 • Reply Just Me

  Jeg overvejede meget at købe boxen i håb om at blive klogere på de forskellige produkter. Jeg besluttede mig for at springe over da jeg slet ikke kunne få mig selv til at blive spændt over dem.
  Men jeg ser frem til at høre nærmere om hvad du synes om dem😊

  November 10, 2017 at 17:05
  • Reply Vanessa

   Jeg synes bestemt jeg er blevet klogere på de forskellige produkter allerede – der er jo faktisk noget til hele kroppen hvilket jeg synes er så fint. Jeg skal dog nok vende tilbage med en opdatering! ☺️

   November 10, 2017 at 17:40
 • Reply BLOGBYCC

  Total skøn box, og lækkert med noget allergi venligt! Jeg tror heller aldrig at jeg har prøvet nilens jord faktisk <3.

  November 12, 2017 at 11:35
  • Reply Vanessa

   Det er virkelig en skøn boks. Jeg er så glad for jeg har fået lov at prøve den.

   Ej, er det rigtigt? Jeg er glad for jeg ikke er alene så. Jeg hører så mange gode ting om mærket – så glæder mig virkelig til at prøve den mascara 😃❤️

   November 12, 2017 at 12:12
 • Reply Simone

  Lækker boks 😍

  November 12, 2017 at 11:37
  • Reply Vanessa

   Fuldstændig enig! ☺️

   November 12, 2017 at 12:18

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »