GOODIEBOX – IN THE NUDE

Posted in GOODIEBOX

{Reklame}

Denne måneds GOODIEBOX er “In The Nude” – et fokus på No Makeup Makeup. De dage har jeg faktisk rigtig tit, på trods af jeg elsker makeup og elsker at bruge tid på det. Men de fleste morgener er der bare ikke tid til det. Derfor er det ofte den naturlige stil jeg kører!

COFFEE AND SCRUB COCONUT COFFEE SCRUB – 249 KR.

Coffee Scrub er blevet mere og mere populært og det ses alle steder efterhånden. Igen er dette et ukendt brand for mig, men jeg har brugt den én gang og jeg er super glad for den. Jeg er en kæmpe kaffeelsker, så duften er jo som at flyve på en lyserød sky. Hold nu kæft den dufter godt! Den gør virkelig noget godt for huden og efterlade kroppen fuldstændig blød og lækker.

OLE HENRIKSEN PORE-BALANCE FACIAL SAUNA SCRUB – 255 KR.

Ole Henriksen går man næsten aldrig galt i byen med og at denne er målrettet mod store pore, som jeg desværre har så er det her produkt perfekt til mig. Jeg glæder mig til at komme i gang med at prøve den og se effekten på den, for at se om den virkelig virker. Jeg er generelt ret glad for Ole Henriksen produkter, og dem jeg har prøvet har jeg haft gode erfaringer med, så jeg er næsten ikke i tvivl om at jeg også kommer til at elske det her produkt, da jeg har hørt gode ting om det.

SLEEK MAKEUP FACE CONTOUR KIT – 85 KR.

Jeg har det her Contour Kit fra Sleek og jeg er super glad for det. Jeg synes nemlig det er perfekt til hverdag, men det er også brugbart til andre ting end bare contour og highlight. Jeg bruger ofte farverne til øjenskygger, hvilket jeg synes de fungerer super fint som. Contour er dog kommet for at blive, og man kan jo købe alt til at få den perfekte contour og highlight i dag, men det behøver altså ikke koste alverden for at være godt. Det her er dog alle pengene værd, og det her bliver givet videre til en som jeg ved vil elske det, nu hvor jeg allerede ejer et!

LUXIE BEAUTY FLAT ANGLED BLENDER FACE BRUSH – 129 KR.

Jeg elsker brushes og jeg er så glad for at se en med i denne måneds GOODIEBOX. Jeg kender ikke Luxie Beauty, men har hørt gode ting om mærket. Den er dog rigtig god og super fin og kan bruges til rigtig mange forskellige ting – den slags brushes elsker jeg altså.

GLOSSWORKS NAIL POLISH – 110 KR.

Endnu et nyt brand for mig, som jeg ikke kender til. Men jeg elsker neglelak og det her er en rigtig fin neutral farve som jo er perfekt til hverdag. Jeg besøgte min moster i sidste weekend, som allerede havde farven på sine negle, så der fik jeg set farven på. Jeg glæder mig til at få på mine egne negle!

MESAUDA BB CREAM – 110 KR.

Jeg elsker BB Cream men jeg har virkelig svært ved at finde nogle til min meget blege hud. De fleste er desværre bare for mørke til mig. Den her føles virkelig let på huden, og farven virker til at være okay, men jeg skal naturligvis lige teste den noget mere før jeg kan sige mere om den. Men igen er mærket et jeg ikke kender til og jeg elsker virkelig at GOODIEBOX introducere mig for så mange nye ting og mærker!

Jeg synes virkelig det er en god GOODIEBOX, virkelig gennemført. Jeg elsker temaet med fokus på naturlig skønhed og pleje af både krop og hus. Det er noget flere af os burde have fokus på – ikke at folk ikke må gå med makeup, men vi ser ud som vi gør og vi er smukke allesammen, også uden makeup. Naturlig skønhed er nu bare en gang den bedste form for skønhed, hvis du spørger mig! Denne måneds GOODIEBOX har en værdi på 648 kr.

Hvis i køber denne måneds GOODIEBOX, så benyt jer af koden MARIANILA, for så får i nemlig en Maria Nila Cream Heat Spray med i købet og den er altså virkelig god.

Hvis i er blevet nysgerrig og ønsker at forkæle jer selv, kan i kigge forbi GOODIEBOX og melde jer til!

November 30, 2017
/
Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Amanda

  Wow, sikke en lækker pakke denne måned! En masse lækre forkælelsesting 😍

  November 30, 2017 at 09:27
  • Reply Vanessa

   Ja, ikke? Det har de virkelig gjort godt må man sige 😍

   November 30, 2017 at 09:28
 • Reply Slinkypiinky

  Mega lækker boks! Skal hente min i dag, nogen hapsede den desværre fra min dør😡

  November 30, 2017 at 09:28
  • Reply Vanessa

   Ej, det er jeg da virkelig ked af at høre. Jeg er dog glad for du har fået tilsendt en ny! Jeg håber du bliver glad for den nye boks, for den er nemlig rigtig lækker.

   November 30, 2017 at 09:29
 • Reply Ea

  Virkelig en lækker box de har sammensat denne måned! <3

  November 30, 2017 at 09:40
  • Reply Vanessa

   Enig! Den er virkelig god og der er noget for alle i denne måned.

   November 30, 2017 at 09:45
 • Reply Camillia

  Virkelig lækker boks! 🙂

  November 30, 2017 at 10:17
  • Reply Vanessa

   Det er den virkelig – jeg kan varmt anbefale dig at prøve GOODIEBOX! ☺️

   November 30, 2017 at 12:27
 • Reply BLOGBYCC

  Det er bare SÅ lækker en box!! <.3 Jeg fik også bb cremen og den virker så skøn på huden! jeg skal dog også lige se hvordan farven udvikler sig i løbet af dagen, så man ikke ender med en total gul og oxideret farve i fjæset, haha

  November 30, 2017 at 10:59
  • Reply Vanessa

   Lige præcis. Men lige sådan umiddelbart virker den altså til at være rigtig fin og det er jo skide godt, for har virkelig svært ved at finde gode BB creams 😅

   November 30, 2017 at 12:28
 • Reply Just Me

  Boxen var super lækker i denne måned. Helt klart den bedste box for mit vedkommende indtil videre 🙂

  November 30, 2017 at 13:55
  • Reply Vanessa

   Jeg synes bestemt også det er en af de bedre der har været 😍

   November 30, 2017 at 14:27
 • Reply Satina Wandel

  Uh, en lækker omgang! Især med både Ole Henriksen og Sleek produkter 😮 <3

  http://nouw.com/satinawandel

  November 30, 2017 at 18:11
  • Reply Vanessa

   Jeg er også glad for at se Sleek i GOODIEBOX. Det er et fantastisk mærke, og Ole Henriksen er jo altid lækkert 😍

   November 30, 2017 at 18:51
 • Reply Line Christensen

  Det ser virkelig ud til at være en god goodiebox. Du må gerne give lyd, når du har prøvet Ole Henriksens Pore-Balance – den kunne jeg godt være ret interesseret i selv at prøve, så vil gerne høre om du kan anbefale den 🙂

  December 1, 2017 at 10:41
  • Reply Vanessa

   Det vil jeg bestemt gøre. Jeg er selv ret spændt på den! ☺️

   December 1, 2017 at 11:13

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »