DEPEND COSMETIC JULEGAVEÆSKER

Posted in Depend Cosmetic

{Reklame}

Hvert år lancerer Depend Cosmetic rigtig mange kollektioner og i år har efterår/vinter kollektionerne været blandt mine favoritter. I år har de sørme også lavet en masse fine julegaveæsker til alle os negleelskere.

LÆS OGSÅ: Depend Cosmetic – Club Style

Som i kan se, har jeg været heldig at få tre af de fine gaveæsker.

Jeg har tre af de fine gaveæsker, som i kan se – Crystal Nail Art Kit, Glam Rocker Nail Art Kit og Snowflake Kit. Nogle rigtig fine neglekits, til gode priser der er til at betale. Priserne ligger nemlig fra 59,95 kr. til 249 kr. og i kan finde alle gaveæskerne hos Matas lige her eller hos Salling lige her.

LÆS OGSÅ: Depend Cosmetic – Celebrate Personality

Det er en super god julegaveidé, som jeg er sikker på vil glæde enhver pige som virkelig elsker neglelak og elsker at bruge tid på sine negle, eller en som generelt bare elsker beauty ting.  Det er netop derfor jeg mener det er en god julegaveidé, netop for sådan en som mig som normalt “bare” går med neglelak og ikke bruger ekstra tid på at dekorere neglene. Det er jo skide sjovt og er helt sikkert noget jeg vil gøre oftere, for det er jo pænt at se på!

Af de tre kits, er min favorit faktisk Glam Rocker. Det havde jeg ikke troet det ville være, men det er det blevet og jeg skal også give et i julegave til en jeg har nær, fordi jeg er så vild med det selv. De her kits er normalt ikke noget jeg selv ville købe, men jeg har haft det virkelig sjovt med at bruge dem og være kreativ med mine negle – så det er bare at komme i gang, hvis i er nysgerrige. Jeg kan varmt anbefale de her fine kits!

*Produkterne er modtaget i gave – meninger og holdninger er altid 100% mine egne*

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »