DELILAH COSMETICS

Posted in Beauty, Makeup

{Reklame}

Jeg er endnu en gang blevet introduceret for et ny brand – nemlig delilah. Det er et brand jeg har set rigtig mange stedet og hørt rigtig meget om og som jeg er glad for jeg fået lov at prøve lidt fra. delilah Cosmetics er et Engelsk brand, som ikke bliver testet på dyr og som er uden parabener.

Da jeg først modtog alle de fine ting var det første jeg lod mærke til hvor luksuriøs emballagen var – den er virkelig lækker. Jeg var faktisk lige i chok over, hvor lækkert det det var, for en ting er at se billeder og en anden ting er jo at stå med det i hånden og mærke tingene og røre ved tingene.

DELILAH UNDER WEAR SKIN PRIMER

Jeg elsker primer og bruger altid primer ligemeget hvad når jeg skal have makeup på. Dog skifter jeg imellem alle mine primere, da de alle har forskellige formål og det kommer an på hvordan min hud er lige den dag. Den her, den er super lækker og har næsten en serum lignende konsistens – men den efterlader huden dejlig blød og jeg føler den giver en rigtig god base til det næste skridt i makeuppen.

DELILAH PURE TOUCH MICRO-FINE LOOSE POWDER

Jeg har været meget spændt på den her pudder, for jeg er meget sart når det kommer til pudder. Det er en virkelig let pudder, og virkelig fin som navnet jo hentyder til. Den føles virkelig glat når den først er påført i ansigtet og giver næsten et airbrushed look. Den har en let matterende effekt, samt holder på foundation lidt længere – det har jeg dog ikke oplevet. Jeg har nemlig en rigtig olieret t-zone og ligemeget hvad jeg gør eller hvad bruger kan intet holde det nede. Men det er uden tvivl en rigtig fin pudder, som gider et huden et pænt finish.

DELILAH COLOUR BLUSH “DUSK”

Blush er efter min mening et must have og kan gøre meget ved et look. Den her, har ligesom pudderen en rigtig fin i konsistensen – næsten silkeagtig. Den blender virkelig godt, dog synes jeg ikke den holdte så længe som jeg gerne ville have den skulle men farven er virkelig smuk så det opvejer lidt, at den ikke holdte hele dagen for mig.

DELILAH COLOUR INTENSE CREAM LIPSTICK “GRACE”

Se lige den læbestift – er den ikke smuk? Når der er sådan nogle detaljer, er det næsten sådan en jeg ikke vil bruge fordi jeg gerne vil bevare detaljerne. Nå, men jeg har brugt den for jeg kunne ikke lade være. Farven er jo for fin til at lade være. Det er jo den perfekte hverdagsfarve. Jeg er jo meget til matte læber for tiden, så at det er en creme læbestift ærgrer mig en smule. Den skulle påføres nogle gange efter spisning i løbet af dagen, men den er smuk og jeg er helt bestemt glad for jeg har prøvet den.

All in all, så er jeg ret tilfreds med de ting jeg har prøvet fra delilah. Både primer og pudder er noget jeg kunne finde på at købe igen, når jeg løber tør. Har i prøvet noget fra delilah i kan anbefale? ☺️

November 14, 2017
/
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Emma Engmark

  Jeg har faktisk aldrig hørt om det mærke, men indpakning er da alt for lækker! 🙂

  November 14, 2017 at 10:52
  • Reply Vanessa

   Den er virkelig lækker – den kommer slet ikke til sin ret på billederne. Det er noget der bare skal mærkes med egne hænder! 😍

   November 14, 2017 at 10:57
 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  Jeg har aldrig hørt om det, men lyder lækkert og billederne er så fine 🙂

  November 14, 2017 at 11:07
  • Reply Vanessa

   Er det rigtig? Jeg har ellers set det så mange steder på de sociale medier. Men det er lækkert og tusind tak for den søde kompliment ☺️

   November 14, 2017 at 11:11
 • Reply Linda Nazila // The Beauty Insidd

  Jeg har aldrig prøvet mærket, men jeg har hørt om dem, og det ser ud til at være nogle vild lækre produkter <3

  November 14, 2017 at 11:13
  • Reply Vanessa

   Jeg er glad for jeg ikke er alene i at have hørt om mærket. Jeg er i hvert fald super glad for at have prøvet lidt derfra! 😃

   November 14, 2017 at 11:39
 • Reply simone

  Det ser virkelig lækkert ud! Jeg elsker selv at afprøve nyt makeup! <3

  November 14, 2017 at 11:32
  • Reply Vanessa

   Det er det bedste ved at være en makeup addict – prøve nyt makeup! 😉

   November 14, 2017 at 11:40
 • Reply Camilla

  Virkelig fede farver😍

  November 14, 2017 at 12:25
  • Reply Vanessa

   Det er de perfekte hverdagsfarver 👏🏼

   November 15, 2017 at 09:39
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Jeg har også testet lidt forskelligt fra Delilah – var også positiv over de ting jeg prøvede <3 Sikke en smuk blush 🙂

  November 16, 2017 at 16:19
  • Reply Vanessa

   Jeg har også været forholdsvis positiv over de ting jeg har prøvet – blushen er super flot ❤️

   November 19, 2017 at 19:26
 • Reply BLOGBYCC

  Læbestiften ser så fin ud <3. Har før kigget på Delilah cosmetics, de ser ud til at have så fine produkter altså!

  November 20, 2017 at 09:45
  • Reply Vanessa

   Den er også rigtig fin søde. Du burde næsten prøve, hvis du har overvejet før ❤️

   November 21, 2017 at 09:56

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »