BLACK WEEK HOS COCOPANDA

Posted in Cocopanda

{Reklame}

Black Friday er en stor ting i USA – det husker jeg tydeligt fra da jeg boede derovre. Jeg har selv været en af dem som har stået op midt om natten og stået i lange køer for at få gode tilbud, for der findes virkelig gode tilbud. Det har dog været virkelig sjovt at få lov at opleve det op til flere gange, for det har jo altid været noget mange bare har set på film. Det er vildt og folk kommer op og slås, folk er vilde for folk vil altså bare have de tilbud.

Konceptet er så småt ved at komme til Danmark og i denne uge har Cocopanda BLACK WEEK. Der kommer til at være tilbud på hele butikken med mindst 25% og op til 75% (gælder ikke ByNoor eller Kevin Murphy & mindst 20% på Dermalogica og NYX Prof. Makeup).

Hver dag vil der komme en masse nye og vilde tilbud, som vil kunne ses hos Cocopanda. Jeg har kigget og fundet nogle gode tilbud som jeg skal have fat i – blandt andet dette fine sæt fra Ole Henriksen og en fin Sanctuary Spa Julekalender. Det er altid et godt tidspunkt at købe julegaver, når der er ekstra besparelse, ikke fordi det skal være billigt men jeg føler bare altid jeg får meget for mine penge og jeg kan tillade mig at forkæle lidt mere ☺️

I kan også deltage i Cocopanda’s Black Week event, hvor der kommer til at foregå en masse konkurrencer. I den begivenhed vil der blandt andet bliver trukket lod om en lækker goodiebag til en værdi af 2000,- samt en masse andre lækre konkurrencer – hvem vil ikke gerne vinde sådan nogle lækre præmier?

I skal dog slå til hurtigt, hvis i skal benytte jer af de gode tilbud for Black Week stopper igen på fredag når klokken slår 23:59 😉

 

November 21, 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »