BALANCE ME RESTORE AND REPLENISH OVERNIGHT REPAIR MASK

Posted in Beauty, Billigvoks, Skincare

{Reklame}

Vinteren er aldrig god mod min hud og hvert år prøver jeg virkelig at hjælpe min hud med at være god forberedt. Balance Me er efterhånden et mærke der er blevet fast inventar hos mig – deres produkter er også super lækre. Denne gang er det den nye Restore and Replenish Overnight Repair Mask som jeg har fået fornøjelsen af at prøve.

BALANCE ME RESTORE AND REPLENISH OVERNIGHT REPAIR MASK

Denne nyhed fra Balance Me er en der fangede min opmærksomhed – nemlig en anti-age natmaske. Det skal du ikke lade dig skræmme af, for det er aldrig for tidligt at tænke på din hud. Jeg nærmer mig de 30 og jeg tænker virkelig meget på min hud og hvad jeg bruger på den. Den her lød virkelig spændende, fordi den lover at genopbygge hudens naturlige fugtbalance henover natten. Lige præcis det jeg har brug for i de kolde vintermåneder. Den skulle også være velegnet til alle hudtyper.

Den dufter af citrus, efter min mening, hvilket jeg er kæmpe fan af. Den er også ret neutral i duften i forhold til andre Balance Me produkter, hvilket jeg er ret vild med. Den påføreres om aftenen inden sengetid, hvor du lader den sidde og virke i 15 minutter og bagefter fjerner overskydende rester og bare lader masken virke natten over. Det anbefales at masken bruges to gange om ugen, men er du som mig og har virkelig tør hud i vintermånederne kan du sagtens bruge den oftere.

Efter første nat vågnede jeg op med fuldstændig lækker hud – plumpingeffekten var tydelig at se og mærke. Selve konsistensen på natmasken er fed, hvilket jeg bedst kan lide når det kommer til masker. Hvis du står og mangler en god natmaske til de kommenede vintermåneder, og du som jeg får virkelig tør hud kan jeg anbefale dig at prøve den her lækre maske fra Balance me. Den er dyr, men jeg synes bestemt den er pengene værd – det er vigtigt vi passer på vores hud!

Hvis du ikke er på udkig efter en natmaske kan jeg varmt anbefale nogle af de andre lækre produkter fra Balance Me – eventuelt deres BB Cream eller Håndcreme, som jeg også har og er glad for ☺️

 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Den lyder super lækker!
  Og virkelig nogle utrolig smukke billeder du har taget!!

  November 8, 2017 at 19:33
  • Reply Vanessa

   Det er den bestemt også. Åh, mange tusind tak – det var da den sødeste kompliment! ☺️

   November 8, 2017 at 20:38

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »