URBAN DECAY NAKED HEAT

Posted in Beauty, Makeup, Urban Decay

Reklame.

Urban Decay er et af de mærker som jeg synes ikke får nok omtale. Det er et mærke som jeg er rigtig glad for, da de har rigtig mange fine ting og så er de jo kendt for deres Naked paletter.

Jeg husker tydeligt da den allerførste Naked palette kom frem – alle gik amok og den var så populær, og er det stadig den dag i dag. Jeg ønskede mig den i julegave og var heldig at få den det år. Min far var faktisk inde og købe den til mig, så den har en stor betydning for mig og selvom den er alt for gammel, kan jeg ikke få mig selv til at smide den ud og købe en ny!

Urban Decay Naked Heat er det nyeste skud på stammen i Naked kollektionen – det er faktisk den femte palette i deres kollektion. Det er en virkelig flot palette med de lækre varme nuancer vi har set meget af på det seneste. Efter min mening er den faktisk noget flottere i virkeligheden, end på billeder.

Naked Heat indeholder en masse smukke farver, som føles som smør, som Urban Decay er berømt for. Farverne er pigmenteret og blender uden problemer. Der er en grund til, at disse paletter er så ikoniske, og Naked Heat er ingen undtagelse.

Jeg synes der er en god blanding af farver – både lyse, mellem og mørke nuancer. Perfekt til hverdag eller til når man skal noget mere specielt. Den indeholder faktisk også en masse matte farver, i forhold til nogle af de andre paletter – det er jeg kæmpe fan af. Med årene er jeg nemlig blevet ekstremt glad for matte øjenskygger, fremfor shimmer.

Jeg er forelsket i den her palette, og jeg har allerede lavet en del looks med den som jeg virkelig elsker og har fået mange komplimenter på. Hvis i er til varme toner, kan jeg varmt anbefale i prøver denne Naked Heat palette – jeg er sikker på i vil elske den!

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Camilla Christine

  jeg ELSKER Urban Decay! De er bare så lækre deres produkter!! <3.

  October 24, 2017 at 10:13
  • Reply Vanessa

   Det er de virkelig – så smukke og virkelig gode produkter 😍

   October 24, 2017 at 10:14
 • Reply Just Me

  Urban Decay er et rigtig godt mærke. Og du har ret – de får alt for lidt omtale.
  Men denne springer jeg desværre over – ikke fordi kvaliteten ikke er god, men pga farverne. De er så varme, at de flest vil komme til at se orange ud på mig.
  Jeg havde ellers glædet mig til deres årlige “jule”-palette. Men det ser ud som om det er rent shimmer….øv bøv…

  October 24, 2017 at 10:34
  • Reply Vanessa

   Jeg er glad for jeg ikke er den eneste der synes Urban Decay ikke får nok omtale. Jeg er dog ked af at høre du vil springe paletten over – der er ellers 7 matte øjenskygger og “kun” 5 shimmer i paletten. Jeg var også bange for at de ville se for orange ud på mig, men overraskende nok, så er det slet ikke tilfældet.

   Hvis du har mulighed, må du tage ind og se på den i en butik, så du kan få lov at se farverne i virkeligheden for de er altså super smukke ☺️

   October 24, 2017 at 10:41
 • Reply Eline Tychsen

  wauw, virkelig nogle smukke billeder, og er helt ekset med de farver den her palet indeholder! wauw

  October 24, 2017 at 11:05
  • Reply Vanessa

   Åh, tusind tak ☺️

   De er så flotte – jeg kan slet ikke sætte ord på hvor glad jeg er for paletten 😍

   October 24, 2017 at 11:20
 • Reply Lille My

  Så pæne farver! 🙂

  October 24, 2017 at 12:21
  • Reply Vanessa

   Jeg er så enig, søde! 🔥

   October 24, 2017 at 14:17
 • Reply Jill Christina

  NAKED er klart et af mine favorit mærker. Deres øjenskygge lægger sig altid så pænt.

  October 24, 2017 at 14:25
  • Reply Vanessa

   Det gør de virkelig – de blender som en drøm og er super pigmenteret. Alle pengene værd!

   October 24, 2017 at 14:29

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »