SMASHBOX SPOTLIGHT PALETTE x CASEY HOLMES

Posted in Beauty, Makeup

Casey Holmes er en af mine favorit personer at følge – hun er simpelthen så skøn! Jeg fandt hende på YouTube for en del år tilbage og jeg har bare altid været vild med hendes personlighed. Da hun nævnte første gang at hun skulle lave et samarbejde med Smashbox, vidste jeg bare at ligemeget hvad de skulle lave sammen, måtte jeg bare have fingrene i det! 😜

De endte med at lave to smukke highlight paletter – en til lys hud og en til mørkere.

Jeg er jo glad for makeup og jeg elsker mange forskellige slags makeup produkter, derfor lyder det altid gentagende når jeg siger jeg elsker noget men jeg elsker altså highlighter. Min samling af highlightere er vokset gevaldigt det sidste års tid og man skulle tro at et par highlightere var nok, men lige nu kan jeg slet ikke få nok.

Paletten findes i farven Pearl og Gold. De består af to shimmer og en mega sparkle highlighter. Jeg har købt Pearl da farverne i den palette passer bedst til min hudtone. Farverne i paletten er perfekt til mig – både hver for sig, men også blandet sammen. De er meget pigmenteret og meget bløde.

CASEY’S TOP 5 SMASHBOX PRODUKTER:
 • Primer Water
 • Pore Minimizer Primer
 • Always On Liquid Lip
 • Contour Palette
 • Shape Matters Palette

En af Casey’s favoritter er også min favorit – Primer Water. Jeg har næsten brugt to af dem og skal uden tvivl have en tredje, når jeg rejser til USA i næste uge. Den fungerer bare! Contour Paletten står højt på min ønskeseddel, da jeg har hørt så meget godt om den. Samtidig er Pore Minimizer Primer også på min ønskeseddel – jeg har den originale primer og den er jeg ret glad for.

Smashbox er et lækkert brand og et brand jeg synes virkelig laver nogle fede ting. Har du prøvet noget fra Smashbox som du kan anbefale? 😃

October 7, 2017
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Camilla

  Er vild med indpakningen😍

  October 7, 2017 at 11:25
  • Reply Vanessa

   Me too 😍

   October 8, 2017 at 21:07
 • Reply Anne-Mette Højbjerg

  SmashBox har simpelthen så meget lækkert, og jeg ville elske at have råd til at købe en masse af deres skønne paletter. 😀 Og denne er simpelthen også bare så fin!

  God weekend! 😀
  … Anne-Mette Højbjerg – http://www.giz-blog.dk

  October 7, 2017 at 11:43
  • Reply Vanessa

   De har alt for meget lækkert, hehe 😍

   Tak og i lige måde.

   October 8, 2017 at 21:07
 • Reply Camilla Christine

  Den er bare så smuk 😍😍 elsker highlighter!!

  October 7, 2017 at 11:51
  • Reply Vanessa

   Den er endnu flottere i virkeligheden. Jeg er også en highlighter junkie 😍

   October 8, 2017 at 21:08
 • Reply Mia / sortpastel.dk

  Jeg lavede også en anmeldelse på bloggen lige da den kom ud 😀 Jeg blander altid de to første farver – den tredje bruger jeg ikke rigtigt, for synes der er lidt for meget glimmer i.

  October 7, 2017 at 16:59
  • Reply Vanessa

   Den er så god jo. Den sidste farve, den er jeg begyndt at bruge som øjenskygge – det synes jeg fungere super fint! 😍

   October 8, 2017 at 21:08

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »