SKIN REPUBLIC FACE MASKS

Posted in Beauty, Skincare

Reklame.

Vinteren er så småt på vej og det kan virkelig mærkes på vejret – min hud går i øjeblikket amok på grund af det. Oveni vejret har jeg også næsten lige ligget syg med en grim omgang influenza og det udtørrede min hud totalt.

Jeg valgte at bruge en hel søndag på at forkæle og pleje min hud med de her lækre masker fra Skin Republic. Jeg har aldrig prøvet noget fra Skin Republic før, derfor var jeg virkelig spændt på at prøve de her masker, da jeg i øjeblikket er virkelig obsessed med masker.

COLLAGEN HYDROGEL UNDER EYE PATCH

Jeg elsker virkelig øjenmasker til under øjnene. Jeg synes virkelig de virker og jeg er altid på udkig efter de bedste. De her er rigtig gode fordi de reducerer mørke rander og eventuel hævelse – det døjer jeg rigtig meget med og jeg synes faktisk de hjalp rimelig meget på det problem. Det er naturligvis ikke 100% væk, men mine mørke rander og hævelse så betydeligt mindre ud. De hjælper også med at udglatte fine linjer og rynker – de virker bare. Den kan købes lige her.

HYALURONIC ADIC + COLLAGEN FACE MASK

Jeg er blevet ret vild med produkter der er Hyaluronic Acid. Lige denne her maske er fantastisk, da den giver langvarig hydering og hjælper med at udglatte de fine linjer, samt dybe rynker – dem er jeg begyndt at få og dem vil jeg gerne pleje. Den er super fugtgivende og booster det naturlige kollagen-niveau i huden. Den kan købes lige her.

BRIGHTENING VITAMIN C FACE MASK

Vitamin C er noget vi alle har brug for og det er altså godt for huden. Det hjælper blandt andet med at reducere synlige alderspletter, samt skønhedsfejl. Masken er også rig på antioxidanter og fugt – en super fin maske som jeg bestemt skal have flere af. Den kan købes lige her.

SPOT AND BLEMISH FACE MASK

Jeg er heldig og oplever ikke så tit uren hud eller bumser for den sags skyld. Det er den her maske god for, da den indeholder Tea Tree og Salisylcyre som hjælper med at rense hudens porer og fjerner pletter. Jeg har endnu ikke prøvet denne maske, da jeg gemmer den til en dag hvor min hud går amok – jeg skal rejse i denne uge og der går den som regel amok så jeg tager den med til USA og så kommer der en lille update når jeg har prøvet den. Den kan købes lige her.

Jeg elsker ansigtmasker og de her er super nemme at bruge. Der findes mange derude og det kan være en jungle at finde rundt i men de her synes jeg er værd at prøve, hvis i står og mangler nogle lækre ansigtmasker.

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  De lyder alle ret gode faktisk ☺️

  October 11, 2017 at 10:44
  • Reply Vanessa

   De er også virkelig gode og rigtig fine i prisen. En varm anbefaling herfra ☺️

   October 11, 2017 at 10:54
 • Reply Camilla

  Dem må jeg helt sikkert prøve! 🙂

  October 11, 2017 at 11:13
  • Reply Vanessa

   Det synes jeg næsten du skal – de er rigtig gode! ☺️

   October 11, 2017 at 11:15
 • Reply Emilie Ildstein

  De må da prøves her til efteråret! <3

  October 11, 2017 at 11:39
  • Reply Vanessa

   Jeg kan varmt anbefale dem ☺️

   October 23, 2017 at 09:18
 • Reply Just Me

  Jeg ELSKER at prøve nye ansigtsmasker og nu står disse helt sikkert på min liste. Tak for tippet 🙂

  October 11, 2017 at 13:12
  • Reply Vanessa

   Jeg elsker også at prøve nye ansigtsmasker – der er virkelig mange gode derude!

   October 23, 2017 at 09:19

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »