PUMPKIN CARVING

Posted in CoolStuff.dk

{Reklame}

Noget af det sjoveste ved Halloween må næsten være at lave græskar. Det er en stor tradition i USA, som folk gør i sammenhæng med Halloween. Da jeg boede i USA gjorde jeg det ofte, da jeg synes det er så hyggeligt at gøre. Det er jo kun fantasien der sætter grænser, når der skal skæres græskar 🎃

LÆS OGSÅ: Halloween Costumes

En stor tradition i USA er også at man besøger en pumpkin patch – det ville jeg også mægtig gerne have gjort i sidste uge, da jeg var hjemme i USA, men vejret var simpelthen så dårligt at det desværre ikke blev til noget.

LÆS OGSÅ: Halloween Kitty Cat Look

I år ville jeg mægtig gerne skære et græskar, derfor købte jeg et græskar for noget tid siden. Manden blev ellevild og sagde jeg ikke måtte gøre det uden ham, for han havde aldrig prøvet det før. Jeg synes det var så hyggeligt han ville være med.

Vi manglede dog noget til at skære det med – derfor købte jeg et græsker-sæt som var perfekt til den anledning. Jeg har prøvet mange sæt, hvor kniven er gået i stykker eller skovlen er knækket. Jeg blev virkelig overrasket over kvaliteten på både kniv og skovl i dette sæt, når man tænker på hvor billig prisen er på sættet.

Vi er så glade for vores resultat – et fint lille græskar med lys i. Vi har sat det ude på altanen, så folk kan se det når man går forbi og vi ser det selv, når vi er ude at gå tur med Bastian. I skal også huske at CoolStuff er med på traditionen i år og har altså en masse sjove ting til Halloween. Der er både kostumer, dekorationer og en masse tilbehør.

Har i skåret græskar i år eller skal i inden Halloween?

October 26, 2017
/
Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Jill Christina

  Hvor er det fint. Jeg synes det er sådan en hyggelig tradition med at skære græskar.
  Go weekend.

  October 27, 2017 at 08:36
  • Reply Vanessa

   Det er så hyggelig en tradition – rigtig god weekend til dig også ☺️

   October 27, 2017 at 08:45
 • Reply Camilla Korsgaard Schultz

  Super fint og hyggeligt. Vi skal skære vores i dag. 😊

  October 27, 2017 at 09:12
  • Reply Vanessa

   Ej hvor hyggeligt. Jeg håber i får en hyggelig dag med at skære græskar ☺️

   October 27, 2017 at 10:39
 • Reply Emilie Ildstein

  Uhh, det minder mig om at jeg selv skal have købt et græskar! Så fint❤️

  October 27, 2017 at 11:33
  • Reply Vanessa

   Skynd dig! 😃 det er så hyggeligt jo.

   October 28, 2017 at 21:05
 • Reply Camilla

  Virkelig fint græskar 🙂

  October 29, 2017 at 13:17
  • Reply Vanessa

   Tusind tak ☺️

   October 29, 2017 at 18:46
 • Reply Linda Nazila / The Beauty Inside

  Pumpkin carving er virkelig det hyggeligste <3 Virkelig fint græskar du har lavet 🙂

  October 29, 2017 at 13:35
  • Reply Vanessa

   Enig! Det er bare ren hygge – tusind tak ☺️

   October 29, 2017 at 18:46
 • Reply Emma Engmark

  Ej, det er bare så hyggeligt med græskar udenfor! Hvor er det fint 🙂

  October 29, 2017 at 14:04
  • Reply Vanessa

   Jeg synes det giver virkelig meget hygge, plus det er hyggeligt at lave ☺️

   October 29, 2017 at 18:47
 • Reply Christina/ Krummes Krummelurer

  Jeg har ikke skåret græskar de sidste par år. Men da drengene var mindre gjorde vi det i en årrække. Jeg har ikke gjordt det tidligere heller, og var også sen til at komme igang. Men det ER hyggeligt at se på. Jeg hader bare at gøre det fordi man bliver så fedtet 😉 og jeg er bange for at gøre noget forkert. Og så synes jeg også de bliver lidt klamme at se på til sidst, og jeg nænner jo ikke rigtigt at få dem smidt ud… lol. Ja, jeg er et brokkehoved. Men jeg bliver virkelig glad når jeg kigger på andre der har gjort det. Til gengæld har jeg en lille dekoration udenfor hvor der er pyntegræskar i.

  October 29, 2017 at 14:26
  • Reply Vanessa

   Det er super fedtet, men jeg synes det hører med til hyggen i at skære græskar. Også bare det, at det kan gøres til en familieting – dét er hyggeligt! 🎃

   Jeg kan sagtens følge dig – de holder ikke forevigt. Men i den tid man har det, er det altså fint at se på ☺️

   October 29, 2017 at 18:49
 • Reply Satina Wandel

  Jeg synes også, det lyder så hyggeligt med græskarskæring, men jeg er simpelthen for sart til det med udhulingen etc., haha! 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  October 29, 2017 at 17:38
  • Reply Vanessa

   Virkelig? Ej, synes det er så sjovt 😃

   October 29, 2017 at 18:50

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »