ORIGINS GINZING ENERGY-BOOSTING TREATMENT LOTION MIST

Posted in Beauty, Origins, Skincare

Jeg følger altid med når der kommer nyt fra Origins – det er og bliver mit favorit skincare brand. Jeg ejer næsten alt de har lavet, for deres produkter er virkelig gode. Jeg vender altid tilbage til mærket, når jeg har prøvet andre og forelsker mig forfra når det er tilfældet.

GinZing er min favorit serie fra Origins – jeg elsker absolut alle produkterne og det er også dem jeg er gladest for. Da jeg så der var kommet nyt fra serien, var jeg ikke et split sekund i tvivl om at jeg bare måtte prøve det.

Origins har lavet GinZing Energy-Boosting Treatment Lotion Mist – hold kæft en smøre 😉

ORIGINS GINZING ENERGY-BOOSTING TREATMENT LOTION MIST

Hvis man har behov for at give huden et energi-boost, er det den her man skal have fat i. Den er super opfriskende og giver fugt til en træt hud. Den hjælper med at genoplive huden og holder den sund – den er klinisk bevist til at gøre strukturen i huden mere jævn på blot 2 uger. Den indeholder en æterisk olie blanding af grapefrugt, citron og mynte. Den har også en aktiv ingrediens – kaffe!

Den er god til alle hudtyper – til jer der vil vide det har jeg kombination hud og den er så god. Min hud elsker den.

ANVENDELSE

Det siger måske sig selv hvordan den skal bruges, men du holder flasken ca. 25-30 cm fra ansigtet. Husk at lukke øjne og mund, og så giver du bare ansigtet et lille spray. Den kan anvendes om morgenen efter du har renset din hud, eller i løbet af dagen som et energi-boost. Jeg bruger den også nogle gange inden jeg går i seng, så den kan arbejde hele natten.

Hvis i er stor fan af Origins, vil jeg virkelig anbefaler i prøver den her – den er altså rigtig god.

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Amanda

  Jeg elsker også Origins, fantastisk mærke! Og denne lyder som noget jeg godt kunne have brug for, især her henover vinteren, hvor man tit kan have brug for et ekstra energiboost 😄

  October 23, 2017 at 10:01
  • Reply Vanessa

   Det er virkelig et fantastisk mærke – jeg elsker dem! Jeg har været super glad for min, synes virkelig den er god 😍

   October 23, 2017 at 10:19
 • Reply Jill Christina

  wauuu den lyder lækker.

  October 23, 2017 at 10:02
  • Reply Vanessa

   Det er den bestemt også 😃

   October 23, 2017 at 10:20
 • Reply Camilla

  Jeg er også kæmpe fan af Origins’ GinZing serie – har slet ikke tal på hvor mange GinZing øjencremer, jeg efterhånden har brugt op. Sprayen her lyder simpelthen så lækker. Perfekt til den grå og mørke tid, vi går i møde (:

  October 23, 2017 at 10:36
  • Reply Vanessa

   Jeg har også brugt mange GinZing øjencremer, samt moisturizer. Den serie vil altid være min favorit! 😃 Jeg er glad for at høre jeg ikke er den eneste der elsker den serie.

   October 24, 2017 at 09:14
 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  Virkelig smukke billeder 😀
  Og det lyder virkelig som et lækkert produkt!

  October 23, 2017 at 11:17
  • Reply Vanessa

   Tusind tak ☺️

   Det er virkelig et lækkert produkt – sådan et man ikke rigtig vidste man manglede.

   October 24, 2017 at 09:15
 • Reply Mia / sortpastel.dk

  Jeg elsker forskellige mists! 😀 Min hud kan dog ikke tåle alle produkter fra Origins (øv). Men den lyder vildt lækker 😀

  October 23, 2017 at 16:43
  • Reply Vanessa

   Øv, det er jeg ked af at høre for deres produkter er altså virkelig lækre.

   October 24, 2017 at 09:15
 • Reply kathrine johansen

  Fantastiske billeder og er virkelig også kæmpe fan af deres produkter søde <3

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  October 25, 2017 at 15:41
  • Reply Vanessa

   Hvor er du bare sød – tusind tak ☺️

   Man kan næsten ikke andet end at være kæmpe fan af deres produkter.

   October 25, 2017 at 16:08

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »