LYSERØD LØRDAG MED COCOPANDA

Posted in Cocopanda

Reklame.

Jeg bliver altid så glad når jeg ser forskellige firmaer have fokus på brystkræft – generelt bare kræft. Det er en forfærdelig sygdom som efterhånden rammer flere og flere.

I denne uge har Cocopanda fokus på brystkræftsagen. Fra på fredag d.6 til d.8 oktober fokuserer Cocopanda på “Lyserød Lørdag/Weekend” som er den store landsdækkende Støt Brysterne  kampagne med Kræftens Bekæmpelse. Hvis i handler en af de dage, donerer Cocopanda 20 kr. per kunde. Du har som kunde hos Cocopanda mulighed for at være med til at gøre en forskel. Det er virkelig et fedt initiativ og et formål jeg mægtig gerne vil støtte! 

De har også et event på Facebook som alle kan deltage i – “Lyserød Lørdag/Weekend”. Hvis du deltager i eventet er du med i lodtrækningen af en ghd Air Pink Blush Hairdryer. I kan deltage lige her.

Hele weekenden vil der komme super gode tilbud og Cocopanda tilbyder endda også fri fragt med rabatkoden BLOGOKTLYS – super super fedt, for hvem elsker ikke fri fragt!

Jeg håber at rigtig mange af jer vil være med til at støtte de her specielle dage. Det ville være så fedt at kunne samle mange penge ind til Kræftens Bekæmpelse!

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »