GOODIEBOX – GIRLS NIGHT IN

Posted in Beauty, GOODIEBOX

{Reklame}

Denne måneds GOODIEBOX er “Girls Night In” – super fedt tema. Der findes ikke noget bedre end at bruge en aften på selvforkælelse, om det så er alene, med ens familie, veninder eller kæreste. Det er i hvert fald vigtigt for mig, at bruge tid på at forkæle mig selv bare en gang imellem. Det er nemlig ofte noget folk glemmer at gøre.

BALANCE ME BB NATURAL PERFECTION CREAM – 299 kr.

Jeg er glad for at set et Balance Me produkt i min GOODIEBOX. Jeg har prøvet den her før, og faktisk skrevet om den lige her. Den er super god og et produkt jeg varmt kan anbefale.

IROHA HAND MASK GLOVES REPAIR – 59 KR.

Det her produkt var et af de første der fangede min opmærksomhed – handsker til dine hænder. Hvert år når efteråret begynder og til lang tid efter vinteren er slut, har jeg tørre hænder. Det irritere mig grænseløst, for det er som om hvert år det bliver værre og værre. I år gør jeg alt jeg kan for at holde det nede og glæder mig derfor meget til at afprøve de her handsker, i håb om de kan hjælpe med mine tørre hænder.

HUMAN+KIND BODY SOUFFLÉ – 55 KR.

Jeg elsker cremer, i alle former. Det er en virkelig lækker creme der er kommet med i denne måneds GOODIEBOX. Jeg har dog aldrig hørt om det her brand før, men det er derfor jeg elsker GOODIEBOX, fordi man får øjnene op for en masse nye brands som man aldrig har hørt om før.

PRAHA FODFIL – 111 KR.

Det er jo tid til at pakke vores fødder væk, fordi det bliver koldere og koldere men derfor skal fødderne jo forkæles alligevel. Det er lige præcis sådan en jeg har stået og manglet – super lækkert. Den fungerer super fint og mine fødder er blevet lækre efter en omgang pleje.

LING DUAL MOISTURE EMULSION – 599 KR.

Endnu et brand som jeg aldrig har hørt om, men som siges at skulle være rigtig godt. Det er et brand fra New York, som har en del kendte tilhængere. Der er både fugt, serum og toner i ét produkt – sikke en blanding. Det lyder rigtig lovende, og glæder mig til at få det testet.

THE VINTAGE COSMETICS COMPANY BLEMISH WAND – 75 KR.

Jeg blev ellevild da jeg så det her produkt. Det er noget jeg har gået og tænkt på at købe længe, men det er bare en af de der ting man aldrig får købt. Jeg har allerede taget den i brug og den virker! Jeg er dybt imponeret og glæder mig at have den en del af mit liv. Den kan dog godt gøre lidt ondt at bruge, men jeg lover den virker.

GOODIEBOX har gjort det godt i denne måned – fokus på selvforkælelse, om det er alene, med familie, veninder eller kæresten så har de sørget for der er lidt til alle. Det er super lækkert med brands som man ikke kender til, og på den måde får øjnene op for nogle nye brands man normalt ikke ville købe eller prøve, hvis ikke det var for denne lækre boks. Denne måneds GOODIEBOX har en værdi på 580 kr.

Hvis i er blevet nysgerrig og ønsker at forkæle jer selv, kan i kigge forbi GOODIEBOX og melde jer til!

October 30, 2017
/
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Camilla Christine

  Så fine billeder. ❤️ Jeg var dog ikke ligeså vild med boxen som du i denne omgang! Synes den der blemish Wand er total mærkelig 🤣

  October 30, 2017 at 08:56
  • Reply Vanessa

   Åh, du er så sød. Tak ❤️

   Virkelig? Jeg synes den er så fin – den der Blemish Wand virker så godt på mig. Men ja, der vil altid være hit & misses i sådan nogle bokse, da de ikke kan ramme plet på alle hver gang.

   October 30, 2017 at 19:58
 • Reply kathrine johansen

  Synes det er nogle super lækre sager der er i goodieboxen!
  Den ville jeg så gerne have haft 😉 <3

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  October 30, 2017 at 10:19
  • Reply Vanessa

   De er nemlig rigtig lækre – lige hvad man har brug for til en aften med selvforkælelse 😃

   October 30, 2017 at 19:58
 • Reply Camilla

  Jeg har aldrig hørt om nogle af de her mærker før, men de lyder alle så lækre! Og så er jeg vil med, at der er en bumsepind med i denne måneds boks 😀

  October 30, 2017 at 17:16
  • Reply Vanessa

   Det er det gode ved GOODIEBOX synes jeg – de finder så mange mærker, man aldrig har hørt om men får øjnene op for. Det er virkelig lækkert. Jeg er fuldstændig enig, elsker at den er med i månedens boks. Det er lige sådan en jeg har ville købe i lang tid! 😍

   October 30, 2017 at 20:00
 • Reply Katja Berger

  Lækre billeder og anmeldelser. 😀

  October 30, 2017 at 19:06
  • Reply Vanessa

   Rigtig mange gange tak ☺️

   October 30, 2017 at 20:01
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Dejlige billeder søde <3 Jeg var især spændt på Ling – det mærke har jeg hørt så meget om 😀

  November 7, 2017 at 12:12
  • Reply Vanessa

   Tusind tak søde ❤️ Også mig – den lyder spændende!

   November 7, 2017 at 21:14

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »