DEPEND COSMETIC – CELEBRATE PERSONALITY

Posted in Depend Cosmetic

Reklame.

Hvis ikke det er blevet gjort klart nok endnu, så er jeg altså virkelig glad for efterår og vinter. Med efterår og vinter kommer de skønneste kollektioner og i år er Depend Cosmetic altså virkelig skarp.

De har lanceret endnu en fin kollektion – Celebrate Personality. Ikke nok med at jeg elsker farverne i den her kollektion, så elsker jeg selve formlen på 7day systemet. Det er nogle neglelakker som er så nemme at påføre og så holder det i 7 hele dage uden problemer – mere perfekt bliver det jo ikke.

LÆS OGSÅ: Depend Cosmetic – Club Style

Celebrate Personality

“Boost din selvfølelse og fremhæv din personlighed som et stykke tilbehør. I efterårets kollektion dominerer farveskalaen med afdæmpede jordfarver, men vi finder også klare, farvestærke lakker. Anderledes kombinationer, som kan forstærkes med store mønstre, militære dimser og flotte smykker. Let’s get personal!”

Jeg er dybt forelsket i alle de her toner – ligesom med O2 kollektionen. Jeg elsker faktisk de her farver så meget, at jeg ikke kunne beslutte mig for hvilken farve jeg først ville bruge. Derfor brugte jeg næsten allesammen, og synes slet ikke det så så tosset ud, da alle farverne bare passer og er så fine sammen. De er jo også fine hver for sig, men er blevet meget glad for at bruge flere farver på én gang på mine negle.

Alle farverne er bare så perfekte – der er virkelig noget for en hver smag. Depend Cosmetic gør det virkelig godt i år, med den her kollektion af efterårsneglelakker. Farverne kan jo bruges året rundt, da der også er lyse farver at finde i kollektionen. Jeg glæder mig i hvert fald til at bruge de fine farver igennem efteråret og vinteren, måske også sommeren 😃

Hvad siger i til kollektionen – er der nogle farver i bare må eje?

*Produkterne er tilsendt uden kendskab. Jeg har selv valgt at skrive om dem. Meninger og holdninger er altid 100% mine egne. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produktet*

Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Pernille kit Larsen

  Flotte farver 😄

  Jeg selv personligt ille så god til det med neglelak .Det falder ret hurtigt af ..

  October 31, 2017 at 09:50
  • Reply Vanessa

   Ja, ikke? Du burde næsten prøve det her system. Det holder virkelig godt!

   November 1, 2017 at 10:35
 • Reply BLOGBYCC

  Virkelig fine og farverige lakker <3. Der er lidt til enhver smag her i efteråret :-*

  October 31, 2017 at 10:01
  • Reply Vanessa

   De er så fine, og du har ret søde. Der er virkelig noget til enhver smag her i efteråret 😍

   November 1, 2017 at 10:36
 • Reply MAja Harder

  Det er virkelig nogle lækre toner! Kan godt forstå du synes det er svært at vælge. Og hvis de kan holde i 7 dage er det jo helt perfekt!

  October 31, 2017 at 10:07
  • Reply Vanessa

   De holder – jeg har prøvet det op til flere gange, for at se om det virkelig holdte alle gangene i 7 dage og det gør det på mig! Jeg kan varmt anbefale lakkerne til alle, som ikke gider bruge tid på at ligge neglelak hver anden dag ☺️

   November 1, 2017 at 10:37
 • Reply Camilla

  Virkelig fede farver <3

  October 31, 2017 at 14:07
  • Reply Vanessa

   Jeg er også super glade for dem ☺️

   November 1, 2017 at 10:38
 • Reply kathrine johansen

  Jeg er ligeså vild med farverne som du er, de er så fine og virkelig perfekte til enhver lejlighed! <3

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  October 31, 2017 at 19:18
  • Reply Vanessa

   De er virkelig perfekte – jeg er så glad for at have dem i min samling 😍

   November 1, 2017 at 10:38
 • Reply Lille My

  Så fine farver 🙂

  November 1, 2017 at 13:03
  • Reply Vanessa

   Ja, ikke? Jeg er også glad for dem ☺️

   November 2, 2017 at 11:36
 • Reply Satina Wandel

  Jeg er også glad for 7days formlen! Forudser, at det vil blive de hyppigst brugte lakker, når baby kommer, haha 😀 Den her kollektion er SÅ fin!

  http://nouw.com/satinawandel

  November 1, 2017 at 15:28
  • Reply Vanessa

   Jeg er glad for jeg ikke er alene i, at synes det er en god formel. Den fungerer bare! 😍

   November 2, 2017 at 11:36
 • Reply Camilla Sofie

  Lækre farver og gode billeder 😀

  November 1, 2017 at 20:49
  • Reply Vanessa

   Tusind tak – det er jeg glad for at høre ☺️

   November 2, 2017 at 11:37
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Jeg elsker kollektionen 😀 <3

  November 7, 2017 at 12:10
  • Reply Vanessa

   Også mig. Den er simpelthen så fin 😃❤️

   November 7, 2017 at 21:13

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »