DECLÉOR SUN CARE

Posted in Beauty, Skincare

{Reklame}

Jeg har været så spændt på at lave dette indlæg, da Decléor er et nyt mærke for mig. Som i ved, har jeg været på ferie et par gange og jeg har i den anledning haft produkterne med. Mit indlæg har derfor været lidt længe undervejs, men ville virkelig gerne give dem en god chance, da jeg også har været heldig at have fået en masse andre solprodukter.

Jeg kan ikke forklare nok, hvor vigtigt det er at huske at bruge SPF hver evig eneste dag, selvom solen ikke er fremme. SPF hjælper med at holde ultraviolette stråler – UVA og UVB – mod at ødelægge huden. UVB er ansvarlig for solskoldning, mens UVA har flere langsigtede bivirkninger, såsom rynker og for tidlig aldring. Det er der jo ingen der ønsker!

CRÈME MOUSSE HYDRA-ÉCLAT 3 EN 1

Den her cleanser er beriget med æterisk olie af Neroli, Papaya Ekstrakt og Hyaluronsyre – det er en creme som ved kontakt med vand, omdannes til en rensende skum. Den er uden parabener og mineralolier.

AROMESSENCE SOLAIRE – TAN ACTIVATOR BODY SERUM

Jeg elsker kropsolier og min krop elsker kropsolier – det er som slik for huden. Den her er virkelig lækker – den er 100% naturlig og føles som silke på huden. Den forbedreder huden til solen, hvilket er super vigtigt når man er på ferie men også i hverdagen. Jeg brugte den op ret hurtigt, og den står på ønskesedlen over produkter der skal købes igen.

CRÈME PROTECTRICE ANTI-RIDES SPF 30

Jeg har altid solcreme i ansigtet, når jeg skal ud. Det er så vigtigt for mig og min hud, og burde også være vigtigt for jer derude. Den her er beriget med ekstrakter af vanilje og jasmin. Den beskytter mod UVA- og UVB-stråler. Jeg er altid bange for at solcremer er fedtede og aldrig trænger ind, men den her havde jeg ikke nogle problemer med. Lidt fedtet er den, men den trængte hurtigt ind og efterlod min hud super lækker. Den er også fri for parabener, mineralolier og kunstige farvestoffer – just what I like!

LAIT PROTECTEUR HYDRATANT SPF 30

Så vigtigt det er at bruge solcreme i ansigtet, er det også vigtigt at bruge solcreme på kroppen hvis den kommer i kontakt med solen. Ligesom Crème Protectrice Anti-Rides er den her også beriget med ekstrakter af vanilje og jasmin, samt beskytter mod UVA- og UVB-stråler. Det er en virkelig lækker solcreme, hvis jeg selv skal sige det – virkelig en luksus solcreme.

Det har været en absolut fornøjelse at få lov at prøve lækre ting fra Decléor – det er bestemt ikke sidste gang jeg ejer noget fra mærket. Hvad er jeres erfaringer med Decléor og kan i måske anbefale nogle produkter?

October 27, 2017
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply kathrine johansen

  Det lyder som nogle superrene fantastiske produkter du har haft æren af at prøve! <3

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  October 27, 2017 at 11:15
  • Reply Vanessa

   De er også super lækre. Jeg er så glad for jeg fik lov at prøve dem – bestemt!

   October 28, 2017 at 21:03
 • Reply Christina/ Krummes Krummelurer

  Lækre produkter, lyder det til. Jeg er ikke så god til det med SPF… Men jeg bliver bedre 😉

  October 29, 2017 at 10:22
  • Reply Vanessa

   Jeg har heller ikke altid været god til SPF, men jeg har hørt så mange ting og nu husker jeg det hver dag!

   October 29, 2017 at 18:46

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »