ZOELLA BEAUTY JELLY & GELATO

Posted in Beauty, Parfume, Skincare

En af de første YouTubere jeg begyndte at se var den søde Zoella. Hun er vokset og vokset og er en af de mest succesfulde YouTubere. Hun har både en beauty line og en lifestyle line. Ingen af hendes beauty lines har sagt mig noget før den her, Jelly & Gelato. Det var både emballagen men også fordi duften af produkterne er hyldeblomst og granatæble – what’s not to love?

GELAT’EAU BODY MIST

Jeg var meget i tvivl om jeg skulle købe den, da jeg ikke have duftet til den da jeg købte alt online. Parfume er jo meget hit or miss, så den var et sats. Med det sagt er jeg super glad for jeg satsede og købte den for den dufter ualmindeligt godt – så godt at jeg overvejer at købe en til fordi jeg ikke vil løbe tør.

GELATO SHOWER SAUCE

Udover parfumen er det her mit favorit produkt ud af dem som jeg har købt. Det er en shower gel, men den er ikke som andre jeg har prøvet. Den er virkelig tyk i konsistensen, men den skummer godt og så dufter den altså himmelsk.

GELATO CREAM BODY SCRUB

Jeg elsker body scrubs og jeg har alt for mange i følge manden. Den her dufter godt men konsistensen er jeg slet, slet ikke vild med. Det virker næsten slet ikke som en scrub, hvilket skuffede mig lidt fordi jeg havde sådan set frem til at prøve den. Hun har dog en anden scrub, fra en anden kollektion som har fået en del ros, så den må jeg prøve i stedet.

GELATO SHOWER SHAKE

Den her er okay – ikke min favorit. Den er lidt ligesom Nivea In-Shower Body Lotion, men så alligevel ikke. Jeg bruger den til at barbere ben, da den har en konsistens som en barbercreme, lidt ligesom dem fra EOS hvis i har prøvet dem.

Jeg er blevet ret glad for nogle af de her produkter – så glad at jeg netop lige har købt en masse fra hendes limited edition julekollektion. Jeg er som sagt kæmpe fan af Zoella og nyder virkelig at se alle hendes videoer på YouTube. I kan være sikre på, at der kommer et nyt indlæg når jeg har prøvet julekollektionen!

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Camilla Christine

  Hun er så fin 😻 Og hendes serier ser altid så fine og lækre ud, har dog aldrig selv prøvet dem!

  September 1, 2017 at 12:21
  • Reply Vanessa

   Det er hun og hun virker bare så down to earth. De ser super lækre ud – jeg glæder mig virkelig også til at få julekollektionen! 😍

   September 1, 2017 at 13:04
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Jeg har aldrig fulgt hende – har hørt om hende, men jeg kom også sent igang med Youtube trenden :p

  Dog ser produkterne mega lækre ud og lyder også skønne <3

  September 1, 2017 at 14:07
  • Reply Vanessa

   Du må i gang søde, for hun er altså værd at se! 😃

   September 2, 2017 at 12:43
 • Reply Frk mejer

  De lyder godt nok lækre! 😍

  September 1, 2017 at 14:32
  • Reply Vanessa

   Det er de bestemt også 😍

   September 2, 2017 at 12:43
 • Reply Emilie Ildstein

  Jeg har selv overvejet at købe hendes produkter. De ser så fine ud! <3

  September 1, 2017 at 15:42
  • Reply Vanessa

   Jeg kan varmt anbefale det. De er lækre og dufter skide godt! 😃

   September 2, 2017 at 12:47

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »