REVLON COLORSTAY CREME EYESHADOW & ULTRA HD GEL LIPCOLOR

Posted in Beauty, Makeup

Reklame.

REVLON er et virkelig undervurderet brand som jeg føler fortjener at komme lidt mere frem. Jeg har jo boet i USA og haft fri adgang til REVLON og jeg har været ret vild med deres ColorStay foundation som jo er virkelig populær blandt rigtig mange.

Der er nyheder fra REVLON – noget lækkert til både øjne og læberne.

COLORSTAY CREME EYESHADOW

Jeg har glædet mig sådan til at prøve og dele de her nye creme øjenskygger. REVLON er jo kendt for deres long-wear makeup og har udvidet kollektionen med de her creme øjenskygger. De er nemlig bygget op på REVLON ColorStay teknologi, som skulle gøre at øjenskyggerne holder helt op til 24 timer og er vandafvisende.

Jeg er glad for creme øjenskygger og bruger det tit – både alene men de er også gode under øjenskygger. De her minder lidt om Maybelline Color Tattoo men de har efter min mening en anden konsistens. Prismæssigt er de i samme boldgade. Der er indbygget pensel i låget, for en nem påføring – jeg var ikke fan af den. Jeg synes bestemt det fungerer bedst at påføre med fingrene!

Jeg har farverne Créme Brulee, Praline og Espresso. De er alle tre neutrale farver som er perfekt til hverdagen. Jeg må dog ærligt indrømme at Espresso er min favorit – den er virkelig smuk.

De findes i otte forskellige farver. De kan købes hos Magasin til 69 kr. stykket – en super fin pris.

ULTRA HD GEL LIPCOLOR

Der er nyt læbeprodukt fra REVLON som lyder rigtig spændende. De lover at være en fugtgivende læbefarve, der giver dig alt du ønsker fra en læbestift.

De har en stærk duft, som jeg ikke lige kan sætte min finger på hvad den minder mig om men den bryder jeg mig desværre ikke om. Det påvirker dog ikke produktet – det er nogle meget pigmenteret læbeprodukter som gør ens læber silkebløde og tilføjer en glasfuld farve. Formlen har et højt indhold af farvepigmenter i en let gelé-base. Jeg har farven Desert og Dawn – to ret neutrale farver. Jeg er dog ikke så vild med Desert, da den ser meget orange ud på mine læber og det er jeg desværre ikke til. Dawn er tilgengæld perfekt til mig og jeg synes den giver en fin glans og farve på mine læber.

De findes i 15 forskellige farver. De kan købes hos Magasin til 99 kr. – en god pris.

Som sagt synes jeg virkelig REVLON fortjener mere omtale her i Danmark – deres produkterne er kvalitetsprodukter til overkommelige priser.

Lige nu kan du vinde de her to produkter, samt andre lækre præmier hvis du går ind og stemmer på dine yndlingsprodukter på Costume Skønhedsfavoritter i samarbejde med Magasin. Jeg har allerede givet mine stemmer og jeg har naturligvis stemt på REVLON der hvor de er nomineret!

*Produkterne er modtaget i gave – meninger og holdninger er altid 100% mine egne.*

September 14, 2017
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Rigtig fine produkter 😀 Jeg er selv fan af deres matte liquid lipsticks <3

  September 20, 2017 at 15:13
  • Reply Vanessa

   Dem har jeg endnu ikke prøvet men de står højt på listen 😃

   September 21, 2017 at 09:30

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »