OPI – ICELAND COLLECTION

Posted in Beauty, OPI

Reklame.

OPI har lanceret deres Fall/Winter kollektion – Iceland Collection, som er en super smuk kollektion. Det er en unik kollektion hvis du spørger mig, for det er ikke de farver man tænker på når man tænker efterår og vinter – ikke mig i hvert fald. Kollektionen består af 12 smukke neglelakker.

Det er landet af ild og is – farverne i kollektionen er inspireret af landets scenerier, det varierede landskab med vulkaner, geysere, varme kilder, lava marker og gletchere. Farverne i denne kollektion portrætterer den vilde skønhed fra Island.

Da jeg så deres reklame for Iceland kollektionen blev jeg virkelig betaget. Den er simpelthen så smuk. Det er både musikken, det er landskabet man ser og farverne fra Island – man kan tydeligt se hvor farverne har sin inspiration fra og hvordan de kommer til livs. Jeg lever mig helt ind i reklamen og har set den en del gange efterhånden og den bliver bare bedre og bedre. Det er de fire elementer Fire, Ice, Air og Moss som har inspireret farverne.

Turn On the Northern Lights!, I’ll Have a Gin & Tectonic, One Heckla of a Color! og Aurora Berryalis.

MYSTICAL NORTHERN LIGHTS

Fire virkelig flotte nuancer – jeg er især vild med Turn On the Northern Lights! og Aurora Berryalis. Jeg synes I’ll Have a Gin & Tectonic og One Heckla of a Color! er to megt usædvanlige farver i en fall/winter kollektion. De er fine, det er slet ikke det men de virker mere som forårs farver for mig.

Suzi & the Arctic Fox, Check Out the Old Geysirs, Less is Norse og Reykjavik Has All the Hot Spots.

MAJESTIC GLACIERS & ICE

Igen, fire super fine farver – især Check Out the Old Geysirs. Den har simpelthen sådan en unik farve og jeg har virkelig intet der minder om den. Det fangede slet ikke på kamera, men den har sådan et fint blåt perlemors skær. Det er virkelig svært at forklare men det er virkelig smuk. Reykjavik Has All the Hot Spots er virkelig også en speciel farve og super flot.

Icelanded a Bottle of OPI, That’s What Friends Are Thor, Krona-logical Order og This Isn’t Greenland.

VOLCANIC ROCK & MOSS FIELDS

Lidt mere neutrale nuancer, men igen fire rigtig fine farver. Icelanded a Bottle of OPI og That’s What Friends Are Thor er lige mine farver og er nok dem ud af de fire her, som jeg kommer til at bruge mest.

Igen, jeg synes farverne er så smukke og virkelig unikke. Farverne kommer slet ikke til sin ret på billederne hvis du spørger mig – de er meget flottere i virkeligheden. Mine favoritter er uden tvivl Turn On the Northern Lights!, Aurora Berryalis, Check Out the Old Geysirs, Reykjavik Has All the Hot Spots, Icelanded a Bottle of OPI og That’s What Friends Are Thor. I så fald, er det en kollektion jeg er glad for at have og farver jeg glæder mig til at rocke hele året rundt!

September 24, 2017
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply kathrine johansen

  Der er en masse smukke farver til efterårs neglene!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

  September 24, 2017 at 19:20
  • Reply Vanessa

   De er så smukke og unikke. Jeg er så glad for dem!

   September 24, 2017 at 21:17
 • Reply LeahSephira

  Mega lækker kollektion, “This isnt greenland”, “Reykjavik Has All the Hot Spots”, “Less is Norse” og “Aurora Berryalis” er nok dem jeg synes er flottes i den kollektion 😀

  September 24, 2017 at 20:49
  • Reply Vanessa

   Det er også nogle virkelig flotte farver du har valgt – de er så unikke! 😃

   September 24, 2017 at 21:18
 • Reply Camilla Christine

  Elsker Opi!
  Så lækre farver du har fået smukke ♥ ♥

  September 25, 2017 at 22:08
  • Reply Vanessa

   Det er også mit favoritmærke når det kommer til neglelak. Ja, ikke? De er endnu flottere i virkeligheden.

   September 25, 2017 at 22:12
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  ELSKER farverne <3 Glæder mig til at bære dem alle i løbet af efterår og vinter 😍

  September 27, 2017 at 10:19
  • Reply Vanessa

   De er så flotte! 😍

   September 27, 2017 at 20:29

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »