MARIA NILA HEAD & HAIR HEAL

Posted in Billigvoks, Maria Nila

Reklame.

Maria Nila er et af de mærker jeg virkelig har ville prøve længe – jeg prøvede for et par år siden en hårmaske som jeg var glad for. Jeg har siden da ville prøve alt andet, men jeg har bare aldrig fået taget mig sammen. Jeg har læst meget om alle produkterne for at prøve at finde ud af hvilke produkter ville være god til min hårtype og de små problemer jeg har.

Jeg døjer virkelig meget med tør hovedbund. Ikke bare lidt tør, men meget tør – Hej skæl! Det er virkelig frustrerende da jeg altid har sort tøj på og det tydeligt kan ses på mit tøj. I og med min hovedbund har været så tør, har det kløet meget og det har resulteret i at jeg har kløet hul og efterladt min hovedbund med en masse sår – det er dog nogle år siden det har været så slemt.

Min hovedbund er tør året rundt, men det er endnu værre når vi rammer de koldere måneder. Derfor var jeg på udsigt efter en god shampoo og balsam som måske kunne hjælpe – jeg har prøvet mange, blandt andet også Head & Shoulders, uden held. Det er her Maria Nila Head & Hair Heal kommer ind i billedet.

Head & Hair Heal Shampoo er en meget mild skælshampoo og Conditioner er en mild balsam – de kan begge anvendes på daglig basis. Både Shampoo & Conditioner indeholder det aktive stof Piroctone Olamine – det forebygger og behandler hårtab, skæl og kløe, samt virker lindrene. Derudover har begge to også en stimulerende effekt, der øger hårvæksten og modvirker hårtab. De er også fri for parabener og er 100% vegansk.

Jeg har prøvet Head & Hair Heal i to ugers tid og jeg er virkelig imponeret. Det er ikke noget jeg ville sige, hvis ikke det var sandt. Den første uges tid mærkede jeg ikke rigtig nogen forskel men jeg forsatte en uges tid mere. Virkningen kom fra den ene dag, til den anden. Jeg lod pludselig mærke til at jeg ikke kløede mig i mit hår og min skæl er betydeligt mindsket – det er jeg så glad for, da det er noget der gør mig virkelig usikker. Derudover dufter både Shampoo & Conditioner skide godt og duften forbliver i håret dagen lang.

Hvis du har samme problem som mig og døjer meget med tør hovedbund, skæl og en masse kløen kan jeg altså varmt anbefale at i giver de her to produkter en chance. De har ikke 100% fjernet mit problem men har mindsket det gevaldigt, på blot to uger. Jeg er meget tilfreds! I finder hele udvalget af alle Maria Nila produkterne hos Billigvoks lige her.

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Simone

  Lækre produkter <3

  September 23, 2017 at 10:57
  • Reply Vanessa

   De er nemlig super lækre.

   September 24, 2017 at 13:05
 • Reply venterpaavin

  Min hovedbund skaber sig også helt vildt i perioder – måske skulle have giver shampooen et forsøg (:

  September 23, 2017 at 19:54
  • Reply Vanessa

   Jeg synes bestemt du skal give det en chance. Jeg var også skeptisk, og det har som sagt ikke taget det 100% men jeg mærker stor forskel på blot to uger ☺️

   September 24, 2017 at 13:07
 • Reply Emilie Ildstein

  Det lyder som nogle rigtig skønne produkter!❤️

  September 23, 2017 at 23:58
  • Reply Vanessa

   Det er de bestemt også ☺️

   September 24, 2017 at 13:07
 • Reply Camilla Sofie

  Sikke et dejligt efterårslayout du har fået! Jeg er helt vild med det <3

  September 24, 2017 at 14:37
  • Reply Vanessa

   Tusind tak ☺️

   September 24, 2017 at 15:42

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »