HALLOWEEN COSTUMES

Posted in CoolStuff.dk

Reklame.

Halloween er en af de der amerikanske traditioner som jeg aldrig forstod da vi først flyttede til USA. Det var jo så uhyggeligt. Jeg husker tydeligt vores første Halloween efter vi var flyttet til USA – jeg var slet ikke glad for den dag. Det må sige at have ændret sig gevaldigt for nu er Halloween en af mine favoritter. Jeg synes virkelig det er sådan en hyggelig tradition og noget alle burde opleve.

Der er ikke lang tid til Halloween og det er derfor tid til at starte med at tænke på hvad for et kostume der skal frem fra sidste eller måske skal der købes et nyt i år. Hvis du står uden et Halloween kostume, kan jeg glæde dig med at CoolStuff har et hav af Halloween kostumer. De har virkelig alt man kunne ønske sig – der er både klassisk, lidt sexet, kikset, eller spooky kostumer. Jeg vil dele nogle af mine favoritter med jer og så håber jeg i bliver inspireret.

LÆS OGSÅ: Cabeau Evolution Pillow

1. Pink Ladies / 2. Oktoberfest / 3. Elver / 4. Udødelig Sjæl

Jeg er af en eller anden grund helt betaget af Udødelig Sjæl kostumet. Jeg synes det er så flot og meget Halloween agtig – Addams Family, anyone? Jeg er dog også fan af Grease og hvem ønsker ikke at se så lækker ud som Sandra Dee eller Sandy.

5. Fever Enchanting / 6. Cheerleader / 7. Officer / 8. Græskar

Dem som kender mig ved at jeg elsker alt der har med pumpkin at gøre, altså græskar. Derfor var jeg virkelig oppe og køre over at der var sådan et inde hos CoolStuff – det er jo næsten oplagt at jeg skal købe det. Jeg er dog også ret vild med Fever Enchanting – kan i fornemme en heksevibe? 😉

LÆS OGSÅ: Retro Bogstavtavle

Jeg glæder mig virkelig til Halloween. Jeg glæder mig også til dagene op til, hvor der bare skal hygges og se scary movies. Jeg skal til USA lige før Halloween, så jeg skal uden tvivl have lidt candy corns med hjem som jeg kan smovse når Halloween rammer Danmark.

Hvordan har i det med Halloween – er det noge i går op i eller er det bare endnu en dag i kalenderen? Hvis i som mig er helt vilde med Halloween, så fortæl endelig hvad i skal klædes ud som i år 🎃

September 22, 2017
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply kathrine johansen

  Sikke en uhygge, jeg har fødselsdag dagen før hallowen! Men super fede kostumer!

  God weekend 🙂
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  September 22, 2017 at 12:27
  • Reply Vanessa

   Åh, så er det jo oplagt at holde en Halloween party 🎃

   September 22, 2017 at 12:30
 • Reply Nazila

  Jeg går ikke selv op i Halloween, men det er nogle flotte kostumer! Jeg er især vild med nr. 4 🙂

  September 22, 2017 at 13:45
  • Reply Vanessa

   Det er ellers sådan en skøn tradition – kostumer kan man dog bruge året rundt. De kan jo bruges til fastelavn 🎃

   Jeg er også selv super vild med nr. 4 😃

   September 22, 2017 at 13:47

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »