HAIRLUST GUMMIES

Posted in HairLust

Reklame.

Jeg har været heldig at få endnu en omgang vitaminer til håret fra HairLust – denne gang er det deres nye variant som er i vingummi form. De her vingummier hjælper med at få et længere og tykkere hår uden at gå på kompromis med smag og velbehag.

LÆS OGSÅ: HairLust Hair Mask

HVAD FOR FORSKELLEN MELLEM HAIRLUST GUMMIES OG HAIRLUST VITAMINS?

Forskellen mellem HairLust Gummies og HairLust Vitamins er, at vingummierne er egnet til folk som er allergikere og folk som ikke kan lide at sluge piller. Det vil sige at der altså ikke er så stor forskel på de to former for vitaminer, andet end måden at de skal tages på. De fleste af ingredienserne er ens, men der er en lille smule mindre Biotin i vores gummies, som også gør dem bedre egnet til gravide og ammende. Undrer du dig over hvad forskellen er på HairLust og SugarBearHair? Du kan læse om forskellen på HairLust og SugarBeatHair her.

HVAD GØR DET VED HÅRET?

HairLust Gummies sørger for at øge hårvæksten og gør håret tykkere, samt forebygger spaltet og knækket hår. De forbedrer også hårets elasticitet. De er fri for gluten, laktose, soja og gelatine og er derfor velegnet for allergiker. De er klinisk bevist effekt og leverer resultater inden for få uger. De er både sunde og kalorielette vingummier, der er baseret på naturligt sukker fra bær.

LÆS OGSÅ: HairLust – Sundere & Hurtigere Voksende Hår!

HVORDAN TAGER MAN VITAMINERNE?

HairLust anbefaler at man tager 3 gummies om dagen for maksimal effekt. Du skal huske at tygge dem godt og grundigt før du sluger dem. Overskrid ikke de 3 anbefalede vingummi vitaminer om dagen!

Jeg foretrækker vingummierne fremfor pillerne. De smager godt og så er de bare nemme at tage. Jeg glæder mig virkelig til at se resultatet når jeg er færdig med at tage vingummierne – jeg har allerede taget et forløb med HairLust pillerne med gode resultater. Jeg bruger også HairLust Hårmaske en gang om ugen, den er super god. Den er i øvrigt lige blevet nomineret til Costumes ‘Skønhedsfavoritter 2017’ og det fortjener den. Jeg elsker den!

September 2, 2017
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Frk mejer

  Det lyder godt nok anderledes, men fantastisk hvis det virker! 😍

  September 2, 2017 at 13:27
  • Reply Vanessa

   Det gør de bestemt!

   September 3, 2017 at 11:25
 • Reply Emilie Ildstein

  Jeg spiser selv Hairlust Gummies hver dag og jeg kan virkelig se en forskel! Jeg har spist dem i knap en måned og mit hår er allerede vokset vildt hurtigt! 😀

  September 2, 2017 at 14:48
  • Reply Vanessa

   Jeg kan også se forskel. Mit hår er blevet meget tykkere end det var i forvejen og det vokser også en del hurtigere end det plejer 😃

   September 3, 2017 at 11:26
 • Reply Satina Wandel

  Genialt med vingummiform! Jeg hører nemlig til dem, der virkelig er SÅ dårlig til at sluge piller, så det er meget lettere for mig at kunne spise tilskud, så at sige 😀 Har virkelig overvejet at prøve HairLust, fordi mit hår aldrig rigtig har gidet vokse og altid har været kedeligt og slasket.

  http://nouw.com/satinawandel

  September 2, 2017 at 19:34
  • Reply Vanessa

   Det er nemlig rigtig genialt. Jeg synes du burde prøve, for de virker. Mit hår har aldrig set så godt ud før 😃

   September 3, 2017 at 11:27

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »