ECOOKING – DANSK HUDPLEJE

Posted in Billigvoks, Ecooking

Reklame.

Ecooking er et af de mærker jeg længe har haft på min liste over skønhedsprodukter jeg mægtig gerne vil prøve. Jeg fik øjnene op for mærket da deres ambassadør Sarah Grünewald begyndte at vise produkterne frem – hun er gudesmuk!

ECOOKING – DANSK HUDPLEJE

Ecooking et et dansk udviklet mærke. Alle produkterne er udviklet med omtanke for dig og vores miljø – det er så cool at vide. Ingredienserne er 100% rene økologiske og naturlige olier, samt 100% vegansk. Navnet Ecooking er Eco og Cooking blandet sammen. Eco refererer til øko og Cooking refererer til at koge/kokkerere. Grundet til dette er fordi produkterne er udviklet hjemme i køkkenet.

STRAM OP SERUM KAPSLER

Jeg er næsten i tvivl om hvad jeg skal sige om det her produkt, for det har virkelig chokeret mig. Jeg er simpelthen så forelsket i de her Stram Op Serum Kapsler – they’re just that good! Jeg er ikke gammel som sådan, men jeg nærmer mig da de 30 år og derfor prøver jeg virkelig at passe ekstra meget på min hud.

I kapslerne er der Hexapeptide, som synligt reducerer dybden af rynker i huden. Det er et alternativ til botox og der er dokumenteret effekt ved vedvarende brug i 60 dage, ved brug både morgen og aften. Jeg bruger dem kun om morgenen og jeg kan se lidt forskel allerede – min hud er så pæn for tiden. Jeg skal uden tvivl have købt mig et glas mere og forsætte med at bruge dem, efter mit glas er tomt. Jeg er så imponeret over det her produkt!

ECOOKING NATCREME

Jeg har ikke altid brugt natcreme, men de sidste fem år er jeg begyndt at gå mere og mere op i at jeg bruger natcreme om aftenen, fremfor min normale creme. Ecooking Natcreme er en tyk creme med en semi neutral duft. Ligesom i serum kapslerne, findes der blandt andet Hexapeptide i, samt naturlige aminosyrer som hjælper med at reducere fine linjer og formindsker aldringstegn.

En blanding af kapslerne og denne natcreme, er jeg ikke i tvivl om har gjort min hud pænere end den nogensinde har været før. Jeg er så imponeret og glad for jeg har fået de her to produkter ind i min daglige rutine.

MERE ECOOKING

Jeg er blevet så vild med de her produkter og har fået mine øjne åbnet for Ecooking som et mærke – det er jeg simpelthen så glad for. Jeg har allerede lavet en liste over de næste ting jeg vil prøve fra Ecooking. Har i prøvet nogle ting fra Ecooking? Hvis ja, hvad kan i så eventuelt anbefale at man bare skal prøve?

September 4, 2017
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Camilla

  Jeg har selv prøvet Ecooking og jeg elsker deres produkter 🙂

  September 4, 2017 at 12:14
  • Reply Vanessa

   Er der noget du kan anbefale? ☺️

   September 4, 2017 at 12:24
 • Reply Frk. Mejer

  Ej, hvor lyder det bare godt! 😀

  September 4, 2017 at 15:17
  • Reply Vanessa

   De har virkelig overrasket mig 😃

   September 5, 2017 at 12:09
 • Reply kathrine johansen

  Bruger dem selv er så glad for dem, det er nogle lækre produkter! <3

  God tirsdag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  September 5, 2017 at 11:04
  • Reply Vanessa

   Det er de virkelig. Jeg vil så gerne have fingrene i noget mere fra Ecooking 😃

   September 5, 2017 at 12:09
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Jeg knuselsker Ecooking og kan især anbefale deres dermaroller, a-vitamin kapsler og peeling maske <3

  September 14, 2017 at 02:31
  • Reply Vanessa

   Vil så gerne have fat i deres A-Vitamin kapsler – de lyder super lækre!

   September 15, 2017 at 15:00

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »