DEPEND COSMETIC – CLUB STYLE

Posted in Beauty, Depend Cosmetic

Reklame.

Det må siges at vejret for alvor har skiftet til koldere og vådere vejr. Man kan tydelig mærke at det er ved at blive efterår. Jeg er dog glad for skiftet da efterår og vinter er min absolut favorit tid på året. Det er både vejret, stemningen men også alle de fine nyheder der kommer denne tid på året. Jo ældre jeg bliver jo bedre synes jeg hvert år er – efterår og vinter bliver hyggeligere og hyggeligere.

I år er Depend Cosmetic endnu en gang på banen med en virkelig smuk collection som hedder Club Style. Den består af 13 fine neglelakker med farver til enhver smag, som er perfekt til efteråret.

CLUB STYLE

“Efterårets kollektion udstråler luksus og eksklusivitet i engelsk klubstil, men giver også plads til det muntre. Bland, og match – farver, materialer, mønstre, feminint og maskulint. Tretten kulører med forskellig finish, fra rusttoner til skovgrøn og fløjlsblå. Valgmulighederne er uendelige – Come on, join the club!”

Jeg er fuldstændig forelsket i hver eneste farve i den her kollektion – det er sjælendt jeg falder for alle farver i en kollektion men den her overrasker mig virkelig. Jeg kan slet ikke vælge en favorit, selvom jeg mægtig gerne ville. De er bare så flotte allesammen! Når jeg kigger på de her farver tænker jeg med det samme på efterår. Efter min mening er de her farver perfekte. Jeg glæder mig virkelig til at bruge hver eneste farve i denne kollektion igennem efterår og vinter sæsonen. Det er simpelt – Depend Cosmetic har absolut “nailed” den her kollektion 😉

Hvad for nogle farver bruger i til efterår og vinter – er i ligeså forelsket i det her farver som jeg er?

*Produkterne er tilsendt uden kendskab. Jeg har selv valgt at skrive om dem. Meninger og holdninger er altid 100% mine egne. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produktet*

September 18, 2017
/
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Nazila

  Det er nogle vildt flotte efterårsfarver i Depends nye kollektion <3
  Jeg har skrevet et indlæg ( http://nouw.com/thebeautyinside/top-5-efterarsneglelak-2017-31285261 ), hvor jeg deler mine favorit farver til efteråret 🙂

  September 18, 2017 at 12:01
  • Reply Vanessa

   Jeg er enig. De er så gennemført og føler mig så heldig. Det er en favorit kollektion, uden tvivl!

   September 18, 2017 at 12:06
 • Reply Camilla

  Det er nogle virkelig fede farver😍

  September 18, 2017 at 12:02
  • Reply Vanessa

   Ja, ikke? Jeg er også virkelig vild med dem. De skriger bare efterår 🍂

   September 18, 2017 at 12:06
 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  De er virkelig fede farver de har med i denne kollektion! 😀
  Jeg er især vild med de støvede røde farver!

  / Liselotte

  September 18, 2017 at 12:04
  • Reply Vanessa

   Det er så fede farver. De støvede røde farver er også virkelig fine – jeg kan som sagt slet ikke vælge en favorit. De er allesammen højt elsket! ☺️

   September 18, 2017 at 12:07
 • Reply Mia / sortpastel.dk

  Hvor er det bare nogle skønne farver 😀 Jeg elsker mørk neglelak i efteråret 🙂

  September 18, 2017 at 13:53
  • Reply Vanessa

   Mørk neglelak til efteråret er også altid en sikker vinder 😃🍂

   September 18, 2017 at 14:32
 • Reply Ea

  Det er virkelig nogle fine farver også passer de jo perfekt til årstiden!

  September 18, 2017 at 17:06
  • Reply Vanessa

   Det gør de nemlig. De har fandme ramt plet!

   September 18, 2017 at 23:44

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »