BEAUTY WISHLIST

Posted in Beauty

Det er ingen hemmelig at skønhedsrelateret ting er min store passion – jeg elsker det. Jeg holder altid øje med de nyeste trend og prøver så vidt muligt at få fat i dem, hvis de siger mig noget. Jeg har i en lang periode prøvet at lade være med at rive mig med når der kommer noget nyt hele tiden – det er jo ærgerligt at ens makeup samler støv. Jeg vil gerne bruge alt mit makeup, derfor tænker jeg mig altid om en ekstra gang (for det meste) før jeg køber noget. Jeg har jo forældre der bor i USA, så jeg har lidt lettere ved at få fat i nogle af tingene, især dem som er længere tid om at komme til Danmark.

Jeg skal til USA igen til oktober og jeg glæder mig. Jeg har derfor lavet en lille liste over ting jeg har kigget på som jeg virkelig gerne vil have fat i.

Anastasia Modern Renaissance paletten har jeg længe kigget på og vil virkelig gerne have fingrene i den. Tro det eller ej, så er den stadig møg populær og de gange jeg kiggede efter den i butikkerne i sommers var den altså udsolgt. Den står derfor øverst på listen. NEST parfumen købte jeg i sommers, bare i en travel size og den dufter ualmindeligt godt og derfor må jeg bare have en full size.

Det burde heller ikke komme som nogen overraskelse at jeg ønsker mig noget fra Charlotte Tilbury – læste i mit indlæg om hendes bestsellers? Nå, men hun har jo udgivet noget nye produkter og dem skal jeg bare have fingrene i. Både Benefit Gimme Brow og YSL Baby Doll mascara er nogle jeg ejer og bare skal have, da jeg er løbet tør. Jeg glæder mig til at rejse og til at komme hjem med nogle lækre ting, som i garanteret kommer til at høre om.

Hvad er nogle af jeres beauty ønsker for tiden?

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Simone

  Uhh lækre ting!

  September 26, 2017 at 09:19
  • Reply Vanessa

   Det synes jeg virkelig også. Jeg glæder mig til at købe nogle af dem!

   September 26, 2017 at 09:22
 • Reply Camilla

  Vil vildt gerne selv eje countour stikken fra Benefit og palletten fra Anastasia <3

  September 26, 2017 at 09:21
  • Reply Vanessa

   Den er faktisk rigtig god, den contour stick fra Benefit. Jeg har en lille prøve på den og derfor må jeg bare eje den i full size 😃

   September 26, 2017 at 09:23
 • Reply Amanda

  Ihh du er heldig at skulle til USA, der er SÅ større udvalg!
  En af mine all time favoritter er body butter fra The Body Shop, jeg kan simpelthen ikke leve uden! Den på billedet har jeg dog aldrig set før, men gad virkelig godt prøve den 😍

  September 26, 2017 at 09:22
  • Reply Vanessa

   Jeg glæder mig også til at skulle afsted igen. Nej, de er også en fast inventar herhjemme – elsker dem og har virkelig mange af dem. Derfor er jeg spændt på den med Pumpkin, for jeg elsker alt med den duft normalt 😃

   September 26, 2017 at 09:24
 • Reply Vejen til Birkin

  Hvad kan det fra Body shop som du har med på listen? Jeg er total uvidende om skønhedsprodukter.
  /Annette

  September 26, 2017 at 09:28
  • Reply Vanessa

   Det er en body butter til kroppen ☺️

   September 26, 2017 at 10:59
 • Reply Camilla Christine

  Thank you for making me crave even more stuff honey.
  hahaha, du gør mig fattig, godt at det (snart) er jul igen!

  September 26, 2017 at 09:57
  • Reply Vanessa

   Undskyld søde. Det er altså slet, slet ikke meningen 🙈 Jeg bliver fattig når jeg har været i USA.

   September 26, 2017 at 11:00
 • Reply Satina Wandel

  Jeg har selv Modern Renaissance paletten og jeg knuselsker den! Den er uden tvivl en af mine yndlingspaletter. Du vil ikke blive skuffet, hvis du køber den <3

  http://nouw.com/satinawandel

  September 26, 2017 at 15:08
  • Reply Vanessa

   Jeg har også ønsket mig den rigtig, rigtig længe. Jeg synes simpelthen den er så smuk!

   September 27, 2017 at 20:29
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Glæder mig til at se hvad du ender med at slæbe hjem fra USA 😂 <3

  September 27, 2017 at 10:18
  • Reply Vanessa

   Jeg er også meget spændt på hvad jeg får slæbt med hjem denne gang 🙈

   September 27, 2017 at 20:29
 • Reply Tina KH

  Dit heldige asen med rejsen:-)
  Dejlig liste du har der og jeg vil lige sige at din Header, den er jeg vild med:-)

  September 28, 2017 at 23:46
  • Reply Vanessa

   Jeg glæder mig også rigtig meget til at komme afsted. Tusind tak for den søde kommentar ☺️

   September 29, 2017 at 08:24

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »