URBAN DECAY X JEAN-MICHEL BASQUIAT

Posted in Beauty, Makeup

Reklame.

Urban Decay har lanceret endnu en lækker Limited Edition kollektion i samarbejde med  Jean-Michel Basquiat – UD Jean-Michael Basquiat. Basquiat var en outsider, ligesom Urban Decay, og grundet deres valg af utraditionelle farver har det bragt dem sammen og gjort dem til det mest perfekte match.

JEAN-MICHEL BASQUIAT

Basquiat var én af det tyvende århundredes mest betydningsfulde kunstnere – en kunster som begyndte at tegne og male, da han var blot fire år gammel. Han flyttede hjemmefra som 17-årig og der begyndte han at sælge håndmalede postkort samt t-shirts. Allerede da han var 20 år, udstillede han offentligt for første gang. Hans ikoniske arbejde udstilles stadig i hele verden.

GOLD GRIOT EYESHADOW PALETTE – 395 KR.

Jeg blev forelsket i paletten da jeg så Casey Holmes bruge den og har lige siden haft et godt øje til den og vidst den skulle være min. Jeg er så heldig at have modtaget paletten – jeg er så lykkelig. Paletten indeholder otte uundværlige neutrale farvenuancer – just my kind of colors. De her farver, er de farver jeg altid går efter og det er nogle jeg virkelig elsker. De er super pigmenteret og lette at blende. Not for Sale, BK og Crown er mine tre favoritter fra paletten. Det er uden tvivl en af de bedste paletter jeg har og en palette som kommer til at få en masse kærlighed.

24/7 GLIDE-ON EYE PENCIL – 150 KR.

I kollektionen er der tre forskellige farver – Post Punk, Anatomy og Vivid. Jeg har Post Punk og Vivid som er to virkelig farverige men super flotte farver. De er lidt out there, men jeg er virkelig glad for blå eyeliner og bruger det ofte da jeg føler det giver lidt ekstra til et look.

Jeg synes hele kollektionen er gennemført og virkelig interessant. Det er både farverne der er brugt igennem hele kollektionen, samt emballagen – den er bare mega fed!

*Produkterne er modtaget i gave – meninger og holdninger er altid 100% mine egne. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produkterne*

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Det er nemlig en super fed kollektion 😀 Både emballage og farver er gennemførte <3

  August 12, 2017 at 11:37
  • Reply Vanessa

   Det er den virkelig. Den har virkelig fanget mit hjerte 😍

   August 18, 2017 at 11:51
 • Reply Camilla Christine

  Jeg er bare overhovedet ikke møg misundelig!

  September 6, 2017 at 12:44
 • Reply Simone

  Den er så flot <3

  September 6, 2017 at 14:11
 • Reply Satina Wandel

  Jeg er lidt frem og tilbage med, om farverne i paletten egentlig er noget for mig, men jeg har næsten lyst til at eje den bare pga. den fede emballage, haha 😀 <3

  http://nouw.com/satinawandel

  September 6, 2017 at 15:25
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »