STELLA MCCARTNEY POP BLUEBELL

Posted in Beauty, Parfume

Reklame.

Jeg er kæmpe fan af Stella McCartney parfumer – de dufter altid super lækkert. Samtidig er de virkelig klassiske at se på. POP Bluebell er ingen undtagelse og det er det nyeste skud på stammen. Den skuffer på ingen måder.

POP Bluebell er lillesøsteren til den lyserøde POP. Den originale POP er lidt sødere i duften, ende POP Bluebell, efter min mening. Jeg må dog indrømme at POP Bluebell har ramt mig lige i hjertet, da duften er lige mig og det er hurtigt blevet min favorit parfume.

DUFTEN

Duften er inspireret af den engelske blåklokke som er kendt for dens fine duft. Den har en sensuel sandeltræsbase – den er meget feminin og hvis i elsker den originale POP er jeg ikke i tvivl om at i vild elske POP Bluebell.

LIDT OM BLÅKLOKKEN

Vidste i at den engelske blåklokke er en truet art og er ulovlig at plukke – det vidste jeg nemlig ikke. Den har en utrolig duft som er klar, delikat og dugfrisk. Fordi blåklokken er en truet art, er POP Bluebell lavet på biomimik – blomstens markante duft er indfanget uden at skade blomsten og dette er første gang det er gjort.

FLAKONEN

Jeg er ellevild med flakonen – den er så fin, minimalistisk og elegant. Jeg synes endda farven sidder lige i skabet. Den originale POP var intens rosa og POP Bluebell er lilla. I øjeblikket står den forrest på min hylde af parfumer, da jeg slet ikke kan lade være med at sprøjte den eller kigge på den.

PRIS

Parfumen kan købes i Matas – lige her. Den findes i tre forskellige størrelser – 30 ml., 50 ml. som er den jeg har og 100 ml. Jeg håber den bliver lavet i rollerball version, for de er super gode at have med i tasken til når der skal touches up på duften.

*Parfumen er modtaget i gave – meninger og holdninger er altid 100% mine egne. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produktet*

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Frk. Mejer

  Jeg er vild med flakonen! Og jeg elsker parfumer så meget, jeg har allerede lidt for mange, men der er bare så mange vidunderlige dufte!

  August 21, 2017 at 14:47
  • Reply Vanessa

   Den er simpelthen så fin og farven er endnu flottere i virkeligheden 😃 jeg elsker virkelig også parfumer og elsker at finde nye dejlige dufte jeg kan tilføje til min lille kollektion.

   August 21, 2017 at 16:03
 • Reply Camilla Christine

  De er altid så fine deres flakoner!
  har dog aldrig duftet til deres parfumer <3.

  September 7, 2017 at 12:00
  • Reply Vanessa

   De er så fine og elegante – elsker dem! Du må dufte til den søde, for den er SÅ god 😍

   September 10, 2017 at 13:50
 • Reply Simone

  Er ret vild med flaskens udseende! Og så er Stella McCartney bare et fantastisk mærke! <3

  September 7, 2017 at 12:07
  • Reply Vanessa

   Det er det uden tvivl. En sikker vinder hver gang!

   September 10, 2017 at 13:51
 • Reply Camilla

  Virkelig flotte billeder! Er vild med dine billeder <3

  September 7, 2017 at 12:24
  • Reply Vanessa

   Tusind, tusind tak ☺️

   September 10, 2017 at 13:51

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »