GOODIEBOX – THE MEMBERS BOX

Posted in GOODIEBOX

Reklame.

Denne måneds GOODIEBOX er “The Members Box” – fordi vi medlemmer er det kæreste GOODIEBOX har. Jeg synes det er et skide fedt koncept og det er rart at se hvad andre i Danmark synes er gode og lækre produkter. Det er fire medlemmer – Aiste, Louise, Simone og Heidi som har skabt denne måneds GOODIEBOX og jeg er virkelig glad for alle produkterne.

NAILS INC TOP COAT – 145 KR.

Jeg elsker neglelak men jeg har aldrig nogensinde prøvet Nails inc produkter. Jeg har dog hørt rigtig meget godt om deres neglelakker, så jeg er glad for at se noget fra mærket i boksen. Jeg har været heldig at få en top coat, som jeg har prøvet nogle gange nu, da jeg er i gang med at prøve nye neglelakker og den er super fin.

PIXI MULTIBALM – 110 KR.

Jeg er blevet mere og mere glad for Pixi Beauty. Da jeg for nylig var hjemme i USA, købte jeg en hel masse fra mærket som jeg er blevet super glad for. Da jeg så at der var et Pixi produkt i denne måneds GOODIEBOX blev jeg så glad. En multibalm der fungerer til både kinderne og læberne – skide smart. Det er et mærke der slet ikke får nok omtale, men jeg skal uden tvivl have flere af de her multibalm, for den her er jeg altså blevet glad for.

THE VINTAGE COSMETICS COMPANY EYELASH CURLER – 60 KR.

En eyelash curler kan man altså altid bruge og den har en fin rose gold farve som er min absolut favorit. Jeg elsker rose gold alt. Den fungerer og gør det den skal – alt i alt en super fin eyelash curler.

OLE HENRIKSEN COUNTER BALANCE OIL CONTROL HYDRATER – 385 KR.

Jeg elsker Ole Henriksen – der er så mange lækre produkter at finde. Den her er en del af en ny serie fra Ole Henriksen, som er udviklet til dem der døjer med olieret hud. Jeg glæder mig til at prøve den her, da jeg døjer med oliet hud i min t-zone – mit værste mareridt.

OLE HENRIKSEN FIND YOUR BALANCE OIL CONTROL CLEANSER – 195 KR.

Den her er også en del af den nye serie, som er udviklet til dem der døjer med olieret hud. Ligesom det andet produkt, glæder jeg mig virkelig meget til at prøve den her, da jeg håber det kommer til at hjælpe lidt på min hud.

MIQURA PREMIUM FOOT MASK – 69 KR.

En foot mask, det er lidt en sjov ting som jeg ser dukke op flere og flere steder. Jeg har desværre nogle meget irriterende fødder. De er altid tørre, ligemeget hvad jeg gør ved dem. I perioder kan jeg holde det nede, andre er de bare gak gak. Derfor var jeg super spændt på den her foot mask fra Miqura.

EMITÉ MAKE UP MILLESIS ACTIVE EYE LIGHT – 190 KR.

Jeg elsker at prøve nye ting og Emité er et af de mærker jeg ikke kender men er glad for jeg er blevet introduceret for. Eye Light er et af de produkter der kan bruges uanset ens hudtone, til at lysne de mørke rander nogle af os render rundt med. Et mirakel til mig jo 😉

Jeg er virkelig glad for denne måneds GOODIEBOX. Jeg synes det har været spændende at se hvad andre medlemmer synes er lækkert. Hvis det var mig havde jeg måske kommet et Benefit produkt i boksen, da det er et af mine favorit mærker. Men vi er jo allesammen forskellige og det er jo det der spændende ved dette koncept. Denne måneds boks har en værdi på 666 kr. hvilket jo er alle pengene værd, når den koster 169 kr. om måneden.

Hvis i er blevet nysgerrig og ønsker at forkæle jer selv, kan i kigge forbi GOODIEBOX og melde jer til!

Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Camilla

  Har selv modtaget denne boks og er vild med den! <3

  Og er vild med dine billeder <3

  August 31, 2017 at 08:53
  • Reply Vanessa

   Den er super lækker. Tusind tak, det er sådan en sød kompliment at få ☺️

   August 31, 2017 at 09:07
 • Reply Emilie Ildstein

  Det lyder som nogle rigtig lækre produkter!
  Virkelig flotte billeder der præsenterer produkterne på fineste vis! <3

  August 31, 2017 at 09:32
  • Reply Vanessa

   Det er nogle super lækre produkter. Medlemmerne af GOODIEBOX har virkelig formået at samle nogle skide gode produkter. Jeg er fan! 😃

   Mange tak for den kompliment. Jeg er glad for du kan lide dem ☺️

   August 31, 2017 at 09:40
 • Reply Simone

  Lækre produkter, og flotte billeder <3

  August 31, 2017 at 09:56
  • Reply Vanessa

   Det er det nemlig, og tusind tak. Hvor er du sød ☺️

   August 31, 2017 at 10:10
 • Reply Amanda

  Wow nogle produkter! Har selv overvejet goodiebox flere gange, men nu kan det være jeg skal til at få meldt mig til 😀

  August 31, 2017 at 10:10
  • Reply Vanessa

   Jeg synes det er en virkelig god måde at prøve nye produkter, som man ellers ikke ville prøve eller måske slet ikke kender til! 😃

   August 31, 2017 at 23:36
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Er enig! Det er en super lækker boks. Og som sædvanlig skriver du rigtig godt om produkterne og har taget de fineste billeder <3

  August 31, 2017 at 11:00
  • Reply Vanessa

   Det må jeg give dig ret i.

   Åh, tusind tak smukke. Du er altså så sød! ❤️

   August 31, 2017 at 23:37
 • Reply Katja Berger

  Du må endelig gerne melde om den til øjnene virker – Den kunne være gavnlig her også. M9

  August 31, 2017 at 11:01
  • Reply Vanessa

   Det skal jeg nok gøre ☺️

   August 31, 2017 at 23:37
 • Reply Malue Jasmine

  Ser ud til at være nogle skønne produkter.
  Jeg havde også et abonnement på Goodiebox, men blev lidt træt af travel-sizes..
  Savner det dog ind i mellem 😀

  Kh Malue
  http://maluejasmine.dk

  August 31, 2017 at 12:34
  • Reply Vanessa

   Jeg synes bestemt GOODIEBOX er blevet bedre med årene, og f.eks. i denne box, er der mange full size produkter i. Jeg synes bestemt du burde overveje at melde dig til igen! 😜

   August 31, 2017 at 23:39
 • Reply Camilla

  Sikke en god idé at lade sine medlemmer komme med input på den måde. Og skide lækkert med et produkt fra Pixi – de laver nu altså nogle virkelig lækre sager! (:
  Camilla | http://cammi.dk

  August 31, 2017 at 15:55
  • Reply Vanessa

   Jeg synes idéen er genial og håber de laver sådan en box igen på et andet tidspunkt. Pixi får slet ikke nok omtale – det er sådan et lækkert mærke! 😍

   August 31, 2017 at 23:40
 • Reply Camilla Christine

  Er så glad for min members box, den er bare SÅ lækker! <3.
  Smukke billeder som altid!

  August 31, 2017 at 20:37
  • Reply Vanessa

   Det kan jeg virkelig godt forstå. Den er så lækker! 😍

   Hvor er du bare sød – tusind tak! ☺️

   August 31, 2017 at 23:41

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »