DEPEND COSMETIC EYE LASHES

Reklame.

Falske øjenvipper er ikke for alle. Det tog mig også mange år at springe ud i falske øjenvipper, på trods af at jeg har gået med makeup fra en meget tidlig alder. Falske øjenvipper har bare altid skræmt mig. En dag tog jeg springet og siden jeg sprang ud i det, har jeg været kæmpe tilhænger af at bruge falske øjenvipper. Jeg elsker at bruge dem når jeg skal noget specielt, da falske øjenvipper lige giver det ekstra oopmh til et look – jeg bruger dem dog også til hverdag da jeg bare elsker den effekt falske øjenvipper giver.

Depend Cosmetic har et hav at falske øjenvipper til en fornuftig pris. Der er falske øjenvipper til en hver smag – ønsker man et mere naturligt look eller måske et dramatisk look, så er der et sæt øjenvipper der passer til det.

Modellen “Anna”, “Hanna” og “Jessica” er rigtig god til et partylook hvor “Linnea” og “Emma” er til et klassisk look.

Mine absolut favoritter er “Jessica” og “Hanna” – på trods af at de siger at de kan bruges til at partylook så er jeg altså også fan af at bruge dem til hverdag. Især modellen “Hanna” er god til hverdag – jeg elsker dem!

Alle vipperne og mange andre modeller kan købes i Matas og koster 59,95 kr. – en fin og budgetvenlig pris hvis du spørger mig. Jeg har altid nogle på lager for de er bare gode 😃

TIP

Husk at i kan bruge jeres falske øjenvipper mere end en gang. Jeg renser altid mine efter brug ved at tage en vatpind og lidt makeupfjerner og fjerner resterende mascara og lim på vipperne. Hvis du tager dig godt af dine vipper kan du få mange ganges brug ud af ét par – jeg kan nemt få 4-5 gange ud af mine falske øjenvipper.

*Produkterne er modtaget i gave – meninger og holdninger er altid 100% mine egne. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produkterne*

August 24, 2017
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Emilie Ildstein

  Hvor er de fine! Jeg ELSKER falske øjenvipper!😍

  August 24, 2017 at 18:55
  • Reply Vanessa

   Ja, ikke? Jeg er også helt vilde med dem allesammen 😍

   August 24, 2017 at 19:28
 • Reply kathrine johansen

  Jeg har ikke turde at tage springet endnu, er så bange for at få lim i øjet, eller at det ikke går godt. Har prøvet den en gang hvor jeg klippede dem for kort og kunne ikke finde ud af at sætte dem på øjet, så typisk mig! Men hold op hvor er de fine! Forstår dæleme godt alle jer der er stor tilhænger af dem! <3

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  August 30, 2017 at 12:33
  • Reply Vanessa

   Det er også noget af det der gjorde mig bange. Men med lidt øvelse, så er det ret nemt at bruge falske øjenvipper, det lover jeg! 😃

   August 31, 2017 at 08:41

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »