COZY TIMES WITH HUNKEMÖLLER

Posted in Hunkemöller

Reklame.

Jeg har en confession – jeg er træt af sommer. Ja, ja så er det altså sagt 😉

Jeg er så klar til efterår og vinter at man skulle tro det var løgn. Misforstå mig ikke, sommeren er da rar og solen er lækker men der er bare noget over efterår og vinter jeg ikke kan slippe. Det er bare min favorit tid på året.

LÆS OGSÅ: Hunkemöller Sport

Cosy Socks fra Hunkemöller kommer til at holde mine fødder varme igennem efterår og vinter – jeg har en svaghed for sådan nogle slags sokker. Jeg har en kæmpe kurv i mit skab fyldt med den slags sokker. Jeg kan slet ikke tage mig sammen til at gå den igennem og bytte de gamle ud med nye, for jeg elsker hver eneste sok jeg har, så dumt som det lyder.

Jeg havde mit par med ud og flyve, som jeg brugte som sutsko. Der er altid så skide koldt på flyveren og når jeg rejser om sommeren rejser jeg jo i sandaler – især når jeg ved min destination er et varmt sted. Jeg havde dog også et par ballerinahjemmesko med, da de er super lækre og jeg har altid kolde tæer om morgen. Jeg har rigtig mange af dem, for de er så bløde og lækre at tulle rundt i herhjemme. Min mor endte faktisk med at elske dem så meget, at jeg forærede hende mit par indtil jeg får købt hende nogle nye og sendt over til hende! 😃

LÆS OGSÅ: Fine bh’er til Hverdagen

Hunkemöller har et super udvalg af forskellige slags sokker og sutsko, som de ændre hele tiden og tilføjer nye stiler til. Det er jo perfekt til når vi rammer den koldere tid, hvilket jeg håber er snart. Udvalget finder i lige her – der er endda -20% på dem alle lige nu.

*Produktet er modtaget i gave – meninger og holdninger er altid 100% mine egne. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produktet*

August 20, 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »