THE ORDINARY HIGH-ADHERENCE SILICONE PRIMER

Posted in Beauty, Makeup, Skincare

The Ordinary er the talk of the town for tiden – det bliver omtalt alle steder. Jeg er blevet rigtig god til ikke at lade mig rive med af alle de nyheder der hele tiden kommer frem, især de nye ting indenfor beauty verden. Hvis jeg købte alt det nye, ville jeg jo være fattig! 😉

Jeg havde derfor lidt glemt The Ordinary og den popularitet der er omkring det. En aften sad jeg dog og kiggede lidt rundt på ASOS og der dukkede The Ordinary produkterne pludselig op. I og med at jeg har gang i meget forskelligt hudpleje produkter for tiden, følte jeg ikke rigtig for at købe nogle af produkterne til ansigtet. Det produkt der fangede min opmærksomhed var i stedet deres High-Adherence Silicone Primer – mest fordi jeg faktisk ikke har hørt eller læst så meget om den og derfor tænkte jeg det ville være en oplagt ting at prøve.

Jeg elsker primers og jeg har en del. Jeg har noget til et hvert formål og bruger mange gange flere end én primer når jeg ligger makeup. Med mange primers kan man bruge den før man påføre sin daglige makeup, men man kan altså også bruge den på dage hvor man ikke bruger makeup. Det gør jeg ret tit, og den her er super god de dage hvor jeg ikke gider eller orker at have makeup på.

Den efterlader huden super lækker og blød – lige præcis som jeg kan lide min primer. Den er både alcohol, oil, cruelty og nut-free, samt vegan friendly. All in all er det en rigtig god primer og til meget billige penge. Jeg vil rigtig gerne prøve mere fra The Ordinary, men det må blive på et andet tidspunkt når jeg ikke har så mange hudpleje produkter i gang.

Har i prøvet The Ordinary – hvis ja, kan i anbefale noget man bare skal prøve?

July 17, 2017
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Mia / sortpastel.dk

  Jeg er rigtig glad for den primer 🙂

  July 18, 2017 at 20:52
  • Reply Vanessa

   Det er jeg bestemt også blevet og så er den jo rigtig billig 😃

   July 18, 2017 at 22:32
 • Reply Camilla

  Kunne være man skulle prøve den ☺️

  September 11, 2017 at 11:26
  • Reply Vanessa

   Den er virkelig god, når man tænker på prisen. Jeg er fan!

   September 11, 2017 at 23:28
 • Reply Camilla Christine

  Jeg har prøvet en dagcreme derfra, den var jeg ret glad for! <3.
  Generelt kan jeg ikke undvære primere i mit liv! jeg er ret glad for The body shops!

  September 11, 2017 at 11:30
  • Reply Vanessa

   Jeg kan heller ikke undvære primer i mit liv. Jeg søger altid en der er bedre end den sidste 😜

   September 11, 2017 at 23:29
 • Reply Satina Wandel

  Jeg har også hørt så meget om The Ordinary, men ligesom dig er jeg blevet ret god til ikke at lade mig rive med. Har dog manglet en primer til ansigtet i lang tid nu og kunne da være, man skulle give denne et forsøg 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  September 11, 2017 at 13:20
  • Reply Vanessa

   Hvis man lod sige rive med, ville jeg være fattig. Men hvis du skal have en ny primer, kan jeg varmt anbefale den her. Den er billig og fungerer 😃

   September 11, 2017 at 23:30

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »