SOMMER MED ESSENCE COSMETICS

Posted in Beauty, Makeup

Reklame.

Essence cosmetics er et mærke jeg ikke rigtig kendte til før jeg fik disse fine sager ind af døren. I min pakke var der rigtig mange fine ting – jeg har testet dem i noget tid og vil rigtig gerne fortælle jer lidt om mine favoritter fra essence cosmetics da der altså er nogle rigtig gode ting imellem.

Blushplay – det første produkt jeg fik øje på og som uden tvivl fik min opmærksomhed med det samme, var Blushplay. En lille kompakt men super fin blushpalette, som har to forskellige blushes og en highlighter. Man kan bruge dem hver for sig eller blande dem sammen – jeg har prøvet begge dele og elsker dem ligemeget hvordan jeg bruger dem. De blender som en drøm og farverne er så fine og lige efter mit hjerte.

Matt Matt Matt Lipgloss – jeg vil ikke kalde det en lipgloss, nærmere en liquid lipstick da den har samme konsistens. Den har en lækker cremede mousse konsistent og har en god dækkeevne. Ligesom med Blushplay er den her farve lige mig og for mig er det en My Lips But Better farve – jeg er vild med den!

Keep It Perfect Makeup Fixing Spray – en super god spray som jeg virkelig har nydt af have med i tasken når jeg er on the go. Den er nemlig den perfekte størrelse til at have med rundt og er skide handy når man skal opfriske sin makeup.

I min pakke var der også en concealer, mascara og 2in1 eyeshadow & primer. Det er nogle super gode produkter, især concealeren – den fungere bare. Priserne er også super gode og det er en af grundende til jeg virkelig godt kan lide essence cosmetics. Det er budgetvenlige priser, hvor alle kan være med og produkterne er gode. Det behøver altså ikke altid koste kassen når man køber makeup – det er essence et rigtig godt eksempel på. I kan finde produkterne i Bilka og Føtex.

Mangler i lidt inspiration kan i følge med inde hos essence cosmetics på Instagram, @essence_cosmetics.

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Frk. Mejer

  Jeg elsker essence! Jeg kendte dem heller ikke rigtig før en veninde introducerede dem for mig. Jeg har deres volume mascara og deres neglelakke. Det er ret god kvalitet taget prisen i betragtning 💄💋

  July 20, 2017 at 11:31
  • Reply Vanessa

   Jeg er også blevet helt vild med essence efter det her og skal ud og have mig nogle flere ting 😃

   July 20, 2017 at 11:34
 • Reply Mia / sortpastel.dk

  Elsker Essence – har lige skrevet om Catrice på bloggen, som minder meget om Essence (de er ejet af samme firma), men synes emballagen er lidt mere luksuriøs 😀 Har bl.a en yndlingsmascara som er fra Essence, som jeg også har skrevet om 🙂

  July 20, 2017 at 15:29
  • Reply Vanessa

   Jeg har Catrice på listen over ting jeg vil prøve – det ser nemlig også super spændende ud 😃

   July 21, 2017 at 10:50
 • Reply Amanda

  Jeg kender faktisk slet ikke mærket, men måske jeg skulle prøve, nu når du taler så godt om det!
  Er forresten vild med den Keep It Perfect Makeup Fixing Spray – det er jo SÅ smart! <3

  September 13, 2017 at 08:25
  • Reply Vanessa

   Den er virkelig god og virkelig lille – perfect størrelse at have med i tasken. Den er uundværlig for mig! 😃

   September 13, 2017 at 10:42
 • Reply Camilla Christine

  Tror aldrig jeg har prøvet essence, men jeg har nok en fordom om at det er noget værre noget pga. Pris og pakning og lign. Men kan da være det skal have en chance nu du godt kan lide produkterne ❤️

  September 13, 2017 at 08:31
  • Reply Vanessa

   Jeg tror altid man har lidt fordom om billige produkter. Men jeg lover dig de her er altså gode søde 😃

   September 13, 2017 at 10:43
 • Reply Malue Jasmine

  Det brand kender jeg slet ikke!
  Men det ser virkelig fint ud <3

  Kh Malue
  http://maluejasmine.dk

  September 13, 2017 at 08:47
  • Reply Vanessa

   Jeg kan varmt anbefale dig at prøve det 😃

   September 13, 2017 at 10:43
 • Reply Emma Engmark

  Essence er virkelig er godt mærke – i hvert fald til den pris, synes jeg 🙂

  September 13, 2017 at 09:35
  • Reply Vanessa

   Jeg er fuldstændig enig. De har virkelig nogle lækre ting som ikke slår budgettet ihjel ☺️

   September 13, 2017 at 10:46
 • Reply Freja

  Jeg må inderømme at jeg var skeptisk over for mærket i starten, men der er virkelig nogle lækre ting i mellem. Jeg mangler faktisk en blush, kunne være jeg lige skulle kigge nærmere på den her 🙂

  September 13, 2017 at 10:55
  • Reply Vanessa

   Jeg tror altid man er lidt skeptisk når det er et “billigt” mærke, for man er vel bange for det ikke er gode ting man køber. Men jeg er super glad for essence og synes altså de har nogle super fine ting ☺️

   September 13, 2017 at 10:59
 • Reply Helene

  Hvor er det nogle fine produkter! Dejligt, de er så nemme og praktiske at have med rundt! 🙂

  Helene – helenebrinch.com

  September 13, 2017 at 19:02
  • Reply Vanessa

   Det er næsten det fedeste ved dem, at de er så nemme at have med fordi de er så små.

   September 13, 2017 at 19:28

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »