SERIE ANBEFALING: RIVERDALE

Posted in Serie Anbefaling

Riverdale er en sprit nyt serie som man kan finde inde på Netflix hjemmesiden. Serien dukkede op da jeg loggede ind på Netflix en dag og jeg klikkede mig ind for at se første episode – det skulle jeg aldrig have gjort for jeg blev helt opslugt af serien. Den fangede mig med det samme og jeg så den ene episode efter den anden og kunne slet ikke slippe.

Riverdale er baseret på den amerikanske tegneserie Archie Comics – kender i den? Serien handler om Archie Andrews som er “the boy next door” og Betty Cooper som er “the girl next door”. De to er bedste venner og gør alt man kan lave sammen og sådan har det været siden de var helt små. Archie føler at han har hele verden på hans skuldre og er usikker på hvilken retning i livet han skal.

Serien starter ud med at Archie Andrews starter skoleåret med verden vejer på hans skuldre. Han har besluttet, at han ønsker at forfølge en fremtid i musikbranchen, men hans nylig afsluttede hemmelige forhold til musiklæreren har forladt ham uden en mentor, og hans venskab med Jughead Jones er på et dårligt sted. Ting ser ud som om de måske vender sig om, når Veronica Lodge, en ny pige, ankommer. På trods af den øjeblikkelige kemi, er Veronica tøvende da hun risikere sit venskab med Betty, da hun selv er vild med Archie. Men et mord er sket i Riverdale som skal opklares – Jason og Cheryl Blossom er tvillinger men Jason er død – midt i alle småbyernes banalitet lurer et mysterium. Hvem har slået Jason ihjel og hvorfor?

Serien fangede mig fra første episode og der findes kun én sæson bestående af 13 episoder – sæson 2 er på vej, og jeg glæder mig virkelig meget til at se den nye sæson. Så frygt ej hvis du som jeg, bliver vild med Riverdale! 😉

July 11, 2017
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Frk. Mejer

  Det er en virkelig fed serie, jeg blev hooked efter første afsnit! <3

  July 11, 2017 at 13:52
  • Reply Vanessa

   Den er så spændende – jeg glæder mig virkelig til sæson 2 kommer!

   July 12, 2017 at 11:14
 • Reply LeahSephira

  Jeg blev også helt hooked da den startede, og ventede spændt hver uge på et nyt afsnit på Netflix! Så godt teenage-drama 😀

  July 13, 2017 at 20:59
  • Reply Vanessa

   Den er jo sygt spændende – hvordan kan man ikke blive hooked? 😜 Jeg glæder mig SÅ meget til sæson 2 kommer.

   July 14, 2017 at 18:46

  Leave a Reply

  Translate »