RETRO BOGSTAVTAVLE

Reklame.

Kender i CoolStuff? Hvis ikke, kan jeg fortælle at CoolStuff er en cool hjemmeside hvor man kan finde alt muligt sjovt som man slet ikke vidste man havde brug for. Hele min kurv er fyldt op med sjove ting som jeg synes manden og jeg skal have – det er både ting til hjemmet, spil, ferieting og en masse andre sjove ting.

LÆS OGSÅ: Power Stone Bank – Oplad På Farten!

Jeg faldt med det samme for denne Retro Bogstavtavle da jeg så den – er den ikke fed? Jeg er simpelthen så vild med den og den slags er blevet super populær på det seneste. Det er ren nostalgi for mig når jeg kigger på den her bogstavtavle. Alt er efterhånden så skide digitalt men jeg er altså typen der elsker sådan nogle ting her. Du kan jo skrive hvad du vil og det er faktisk kun din fantasi som sætter grænser.

Den her slags bogstavtavle har før i tiden været over det hele – i trappeopgange, på kontorer, på caféer og på restauranter. Den er jo også skide smart da man jo kan bruge den til mange ting. Jeg har sagt til manden at vores skal hænge ude i vores køkken og bruges som ugeplan. Vi har begge to travlt og det er rart at have en plan hvor man kan se hvad vi hver især laver og hvad vi har af planer begge to. Den kan jo også bruges som huskeliste, madplan, beskeder til hinanden, citater og hvad man ellers kan finde på.

Bogstavtavlen har en super fin metalramme og der medfølger 286 hvide bogstaver, tal og tegn. De rækker rigeligt skal jeg hilse at sige – man kan virkelig få skrevet meget med 286 bogstaver! Vi har allerede haft sjov med den herhjemme selvom vi ikke har fået hængt den op endnu.

July 29, 2017
/
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Emilie Ildstein

  Uhh, de er så fede!!😍

  September 12, 2017 at 11:09
  • Reply Vanessa

   Jeg kunne ikke være mere enig 👏🏼

   September 12, 2017 at 11:33
 • Reply Malue Jasmine

  Hvor er den bare fin!
  Elsker disse lidt retro ting i vores ellers så moderne samfund <3

  Kh Malue
  http://maluejasmine.dk

  September 12, 2017 at 11:09
  • Reply Vanessa

   Jeg er fuldstændig enig. Vores samfund er efterhånden så moderne at det er rart med lidt retro af og til.

   September 12, 2017 at 11:34
 • Reply Emma Engmark

  EJ, hvor er den fed! Kunne være ret sjov at have derhjemme :p

  September 12, 2017 at 11:13
  • Reply Vanessa

   Jeg synes virkelig den er dejlig at have og sjov at have i hjemme – man kan så meget med den. Ud og køb! 😜

   September 12, 2017 at 11:35
 • Reply Camilla Christine

  den er fin! Jeg er også vild med dine planter 🙈🙈

  September 12, 2017 at 16:17
  • Reply Vanessa

   Hihi, tak søde 🙈 De er dog døde for længst, desværre. Jeg er plant killer!

   September 12, 2017 at 18:59
 • Reply Satina Wandel

  Jeg elsker CoolStuff, man kan finde så mange ting, man ikke anede, at man manglede, haha! 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  September 12, 2017 at 16:29
  • Reply Vanessa

   Det er lige præcis det man kan. Jeg har så mange ting i min kurv, som jeg ikke vidste jeg manglede men bare må eje! 😃

   September 12, 2017 at 19:00
 • Reply Camilla Sofie

  Nøøj, hvor er den cool! 😀 den pynter så fint <3

  September 12, 2017 at 17:18
  • Reply Vanessa

   Den pynter virkelig fint. Vi elsker den!

   September 12, 2017 at 19:03
 • Reply Michelle Elbæk Jensen

  Ej hvor er den fin! Måske man skulle have sådan en til børnene! Er bogstaverne meget små?

  September 13, 2017 at 19:25
  • Reply Vanessa

   De er ca. 2 cm, så meget små. Vil derfor mene at hvis det småbørn skal de være under opsyn. Det er dog en aktivitet der kunne være sjovt med børnene ☺️

   September 13, 2017 at 19:30

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »