PUKKA CLEAN GREENS

Posted in PR1, Pukka

Reklame.

Kosttilskud er noget jeg bruger i min dagligdag og har gjort det i en del år efterhånden. Det er noget jeg virkelig tror på og noget jeg vil blive ved med at bruge, da jeg kan mærke det gør en forskel på og i min krop. Jeg kender dog rigtig mange som ikke tror på kosttilskud, fordi de ikke vil fylde deres krop med alt muligt – jeg tror bare det handler om at finde de rette produkter og bruge tid på at undersøge hvad for et slags kosttilskud det er man egentlig ønsker.

Jeg har været så heldig at få lov at teste Pukka Clean Greens og har taget dem i et lille stykke tid – det er et økologisk kosttilskud, som består af 11 forskellige grønne fødevarer. De indeholder faktisk også et meget højt indhold af antioxidanter, samt indeholder højt protein på 26%. Clean Greens har en positiv effekt hvis man har problemer med blandt andet uren hud, forstoppelse, inflammation eller ubalance i vægten.

Den anbefalet dosis er to kapsler, to gange dagligt. Man skal indtage kapslerne før eller mellem måltider sammen med et glas vand. Clean Greens findes i øvrigt også i pulverform, hvis man ikke er til tabletform – jeg foretrækker dog mit kosttilskud i tabletform.

Pukka har faktisk et ret stort sortiment af økologiske kosttilskud – vidste i det? Jeg var ikke klar over det, men jeg har da fået øjnene op for deres sortiment og lige nu kunne jeg virkelig godt bruge deres Hyldebær Sirup, samt Andrographis og noget Vitamin C, da jeg desværre har fået mig en omgang sygdom og ligger begravet i snotpapir – typisk, ikke? De varmeste anbefalinger går til Pukka Clean Greens – det er bestemt nogle jeg forsætter med, når glasset er tomt.

Hvis i er interesseret i at læse mere om flere Pukka Økologiske Kosttilskud, kan i besøge deres hjemmeside. Der er en del som jeg allerede har tilføjet til min liste og skal ud at have.

Hvad bruger i af kosttilskud i jeres hverdag?

July 10, 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »