ILSE SUN

Posted in Beauty

Reklame.

Ilse Jacobsen Hornbæk er et brand vi alle kender til, ikke? Jeg var ikke klar over at der var udvidet med ILSE SUN, men jeg har været så heldig at få nogle produkter fra linjen. Serien fokusere på tangekstrakt, som er en primær naturlig aktiv ingrediens – der er selvfølgelig også en masse mineraler og vitaminer i produkterne.

ILSE Seaweed Aftersun – et produkt som er kølende, samt lindrende after-sun lotion til både ansigt og krop. Baseret på tangekstrakt og aloe vera, som reparerer og genopretter balancen i huden som har været udsat for sol. Særligt gavnlige for tør og sensitiv hud, samt har den en beskyttende effekt på både stresset og moden hud – lige noget for min hud!

ILSE SUN Seaweed Body Lotion SPF 30 – en vandfast og hurtigt absorberende, ikke-fedtende solcreme til kroppen. Den har et højt indhold af proteiner og antioxidanter og de typer tang som findes i denne body lotion har en anti-aldrende og beskyttende effekt på stresset og moden hud.

ILSE SUN Seaweed Face Cream SPF 30 – ligesom body lotion, er dette en vandfast og hurtigt absorberende, ikke-fedtende solcreme til ansigtet. Den har også et højt indhold af proteiner og antioxidanter som er rigtig godt for huden.

I alle produkterne er tangekstrakt den primære aktive ingrediens – det er to forskellige typer tang, som er til at finde i farvandende omkring Danmark og naturligvis Hornbæk. Den fugtigende formel af nærende tangekstrakt er naturligvis også rig på mineraler og vitaminer – all the good stuff. Alle produkterne har i øvrigt også været nomineret til Danish Beauty Awards i år, hvilket jeg sagtens kan forstå.

Jeg har  haft glæde af alle tre produkter og de er altså super gode – Seaweed Aftersun har manden faktisk også prøve og han synes også at den var lækker og vi er begge to enige i, at den dufter virkelig lækkert. Jeg skal dog ud og have mig den sidste i samlingen, hvilket er en Sea Weed Sun Oil Spray, for sådan en kunne jeg virkelig godt bruge en ny en af slagsen.

Husker i solcreme og al andet beskyttende mod huden når i er udenfor?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Maria Madsen

  Det er simpelthen nogle fantastiske produkter!

  July 16, 2017 at 17:05
  • Reply Vanessa

   Det er de virkelig – jeg er positivt overrasket og er glad for jeg har været heldig at prøve dem.

   July 16, 2017 at 23:21

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »