HUNKEMÖLLER SUMMERSALE

Posted in Hunkemöller

Reklame.

Hunkemöller er efterhånden blevet et favorit mærke hos mig når det kommer til undertøj, hyggesokker og nattøj. De har et stort udvalg af de forskellige ting, til nogle rigtig fornuftige priser – den slags priser der ikke slår budgettet ihjel, især for en som mig som er på SU og der ikke er meget plads i budgettet til at forkæle sig selv.

LÆS OGSÅ: Fine Bh’er til Hverdagen

Det store Hunkemöller summersale er startet og man kan spare op til 50% på udvalgte varer på deres hjemmeside. Det store udsalg har jeg benyttet mig af, da der var rigtig mange ting som jeg havde udset mig, som var på min ønskeseddel som nu var sat ekstremt meget ned – det var i hvert fald dumt ikke at slå til. Da udsalget startede skyndte jeg også at skrive til min mor, for at fortælle hende at hun altså lige måtte ind og kigge lidt, for at se om der ikke var noget der kunne friste hende.

Jeg vil sige at jeg kender min mor ret godt og sørme så, om hun ikke også fandt en hel masse der fristede hende og sammen købte vi altså en hel del – jeg føler næsten vi fik tømt hjemmesiden for gode tilbud. Besparelsen var i hvert faldt virkelig stor og det hele værd, hvis du spørger mig. Vi går nu bare og venter spændt på at pakken bliver leveret – dog skal min mor jo lige vente lidt længere, da jeg skal sende hendes ting videre til USA 😜

LÆS OGSÅ: Can We Restart the Weekend? I Wasn’t Ready …

Jeg er glad for vi nåede at købe de ting vi havde udset os – tingene bliver jo hurtigt udsolgt når der er god besparelse, for der er som sagt virkelig tale om at spare penge. Hvis i selv står og mangler et eller andet, eller bare vil forkæle jer selv, skynd jer ind og kig lidt rundt inden alle de gode ting forsvinder! 😉

July 1, 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »