HUNKEMÖLLER SPORT

Posted in Hunkemöller

Reklame.

Jeg er ret pjattet med Hunkemöller, især deres undertøj og nattøj – det har jeg vidst fortalt jer før. Jeg har ofte kigget på deres sport tøj og accessories, da det er blevet ret hyped på det seneste. Doutzen er jo ambassadør for Hunkemöller og hun er jo alletiders – derfor er det jo ikke nogen tvivl om hvorfor deres ting er så hyped for tiden. Hun er jo gudesmuk og gammel Victoria Secret model.

LÆS OGSÅ: Hunkemöller Summersale

Jeg har ledt efter en ny drikkeflaske, for den jeg har er ret gammel og trængte virkelig til at blive skiftet ud. Jeg faldt for denne da jeg kiggede på deres hjemmeside – normalt er jeg ikke til lyserød men den her er bare virkelig cute. Den er super let og printet på drikkeflasken er ikke til at stå for, samt gummigrebet giver en et ekstra godt greb. Jeg er fan og har den faktisk med mig alle steder efterhånden, da jeg altid er tørstig 😜

En ting jeg hader når jeg træner er mit hår er alle steder. Det er ligemeget hvad jeg gør, men især når jeg løber er det pisse irriterende at få det i ansigtet. Jeg har ledt efter nogle gode hårelastikker som har gummi bagpå men de er svære at finde synes jeg. De her fra HKMX er virkelig gode, for de holder på alt. De sørger i hvert fald for at håret ikke generer under træningen og man kan bruge dem som hårbånd eller som hårelastik. Jeg bruger faktisk en som hårelastik og hårbånd for at optimere effekten af ingen hår i ansigtet når jeg træner. Igen er det lyserøde farver jeg har valgt og det kommer virkelig bag på mig, men jeg kunne ikke stå for dem. Måske er jeg ved at blive vild med lyserød? 😉

Hunkemöller kører i øvrigt stadig deres summersale og nu er den altså op på 70% du kan spare – det er gode penge at spare skal jeg hilse at sige. Skynd jer ind og kig, lige her.

July 22, 2017
/
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Frk. Mejer

  det ser lækkert ud! Jeg er helt vild med Hunkemöller og deres lingeri!

  July 22, 2017 at 13:53
  • Reply Vanessa

   Også mig – det er så lækkert og så er det gode priser!

   July 22, 2017 at 13:57
 • Reply Satina Wandel

  Jeg er også vild med Hunkemöller! Drikkeflasken er super cute og det er bare rart med sådan et ekstra godt greb 😀

  http://nouw.com/satinawandel/

  July 22, 2017 at 15:30
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »