HH SIMONSEN THE WET BRUSH OMBRE

Posted in Beauty

Reklame.

Jeg har sukket efter en ny hårbørste fordi min egen er gammel og lidt ulækker. Den fungerer jo og derfor har jeg ikke kunne retfærdiggøre at købe en ny. Jeg er derfor super glad for at de her HH Simonsen Wet Brushes kom med posten for ikke så længe siden – se lige de farver, er de ikke flotte?

Den populære Wet Brush har midlertidigt fået nyt look, der matcher sommergarderoben. Det nye look er dog desværre limited edition – de findes i farvekombinationerne Ombre Blue og Ombre Pink. Min favorit er uden tvivl Ombre Blue, da den bare skriger sommer for mig. Den er så fin!

 

Jeg har aldrig prøvet børster fra HH Simonsen før, eller nogle af deres andre ting for den sags skyld. Men jeg har hørt rigtig mange gode ting om deres Wet Brush – jeg har som sagt bare ikke kunne retfærdiggøre et køb af ny hårbørste når min fungerer udemærket. Jeg er dog glad for at de her er blevet sendt til mig, for nøj hvor er de lækre. Jeg vil sige at Wet Brush er et must-have hvis man har krus og knuder i håret – det har jeg meget af, da mit hår er blevet farvet lyst og det er altid en kamp at få redt ud.

Wet Brush har nogle ultratynde børstepigge med en lille knop på spidsen, som masserer hovedebunden og stimulerer cirkulationen i hårsækkene, hvilket øger hårets vækst. Smart ikke? Jeg er i hvert fald fan af Wet Brush og synes i skal prøve sådan en, hvis i står og mangler en ny hårbørste.

HH Simonsen Wet brush fås lige nu i limited-edition varianterne Ombre Pink og Ombre Blue – de kan købes frem til august eller så længe lager haves.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Mia / sortpastel.dk

  Jeg har selv brugt den børste i et par år – elsker den og har ikke planer om at skifte (kun farve) 😀

  July 13, 2017 at 13:56
  • Reply Vanessa

   Den er virkelig også god. Hvem skulle tro en hårbørste kunne have så stort indtryk på en 😃

   July 14, 2017 at 18:46
 • Reply Satina Wandel

  Uh, den blå er fin! Jeg har selv en HH Simonsen Wet Brush i lilla leo og jeg elsker den. Bruger den altid efter badet, det er den mest skånsomme, men stadig effektive, børste, jeg har haft 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  July 13, 2017 at 22:58
  • Reply Vanessa

   Den er så fin og virkelig god 😃 jeg er fan!

   July 14, 2017 at 18:47

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »