HELLO SEATTLE!

Posted in Personal, USA

Hello Seattle! ✈️

Jeg er taget til USA for at overraske min mor i anledning af hendes 50 års fødselsdag. En spontan tur som jeg har holdt hemmeligt i et par uger – det har været super svært men det lykkedes. Min mor havde absolut ingen idé om at jeg kom.

Min mor overraskede mig sidste år ved at komme til Danmark sammen med min far – de tog totalt røven på mig og det husker nogle af jer måske, hvis i har fulgt med længe. Det er så rart at kunne overraske min mor på den her måde og ikke mindst være sammen med hende på hendes fødselsdag i år!

Det er en lille spontan tur og er ikke væk så længe men nøj hvor er det bare godt at være “hjemme” 🇺🇸

July 24, 2017
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply LeahSephira

  Åh det lyder fedt at du fik overrasket hende! Rigtig god tur 😀 Håber du får hygget med familien, og shoppet en masse lækkert :*

  July 24, 2017 at 15:05
  • Reply Vanessa

   Det var simpelthen det bedste at kunne overraske hende på den måde 😃 tusind tak søde – jeg får hygget mig og har allerede shoppet hihi.

   July 24, 2017 at 20:00

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »