HAIRLUST HAIR MASK

Posted in Beauty, HairLust

Reklame.

HairLust har fået et nyt produkt – en hårmaske til tørt hår! HairLust Hair Mask er fyldt med unikke ingredienser, som er blevet formuleret af farmaceuter og ernæringseksperter i England og Danmark. Hårmasken styrker nemlig håret fra rod til spids, samt øger hårvæksten – hvem ønsker ikke det? Den lover også at genoprette beskadiget hår, tilføje glans, fylde og styrke til ens tørre og stresset hår.

HairLust Hair Mask indeholder blandt andet arganolie, samt andre naturlige olier – plus den er rig på vitaminer, antioxidanter og proteiner. Vindruekerne ekstrakt, passionfrugt olie, også kaldet ”Maracuja” og citrusfrugt olie er også til at finde i hårmasken. I pakken er der til ca. 25 hårmaske behandlinger, hvilket er okay antal behandlinger i forhold til prisen.

Jeg har testet HairLust Hair Mask en del gange efterhånden og jeg er rigtig glad for den. Jeg synes selve emballagen er genial – samtidig synes jeg også at den har en rigtig lækker og tyk konsistens, den gør mit hår super smidigt og blødt, samt dufter den ekstremt godt. Hvis det fandtes i shampoo og balsam havde jeg købt det, bare så mit hår kunne dufte sådan hele tiden!

Hårmasken kan bruges på to forskellige måder:

1. Brug hårmasken som en leave-in hårkur. Påføres jævnt i nyvasket, håndklædetørt hår og skylles ikke ud.

2. Brug HairLust Hair Mask som en almindelig hårkur. Påføres i vasket og håndklædetørret hår. Lad hårmasken arbejde 10-20 minutter. Skyl derefter håret med koldt vand.

Jeg har prøvet både den ene og den anden metode og foretrækker at lade hårmasken sidde i 20 minutter, hvorefter jeg skyller den ud. Man skal bare huske at sprede hårmasken jævnt i hele håret og massér det ind fra rødderne til spidserne, så det bliver spredt rundt i hele håret. Det anbefales iøvrigt at bruge hårmasken én gang om ugen – men jeg bruger den altså to gange om ugen! 😉

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »