EN LILLE NYHED

Posted in Lookfantastic, Personal

Jeg er simpelthen så glad for at jeg kan dele denne lille nyhed med jer, for har holdt den inde de sidste mange uger – jeg er blevet redaktør hos Lookfantastic!

Det var et tilbud jeg ikke kunne sige nej til, da det er en fantastisk mulighed for mig. Mange kender garanteret Lookfantastic, men til jer som ikke gør er det en beauty hjemmeside, med en masse lækre produkter og en side hvor man samtidig kan få en masse inspiration og gode råd.

Jeg er som sagt blevet redaktør på Lookfantastic – en rigtig fin titel som jeg deler med nogle andre dejlige mennesker. I vil løbende kunne finde artikler fra mig derinde, hvor jeg deler ud af mine gode råd og tips, samt oplevelser af forskellige produkter. Jeg er mere end taknemmelig for den her mulighed og bare virkelig glad for at være en del af Lookfantastic teamet. På en måde er det også lidt surrealistisk, da det stadig er ret nyt og det ikke rigtig er sivet helt ind. Jeg er bare glad!

I vil løbende kunne finde mine artikler lige her. I kan allerede nu læse omkring min oplevelse med mærket Pestle & Mortar – et læs værd, hvis du spørger mig! 😉

I forhold til bloggen kommer det ikke til at ændre noget – don’t worry! Jeg forsætter som altid med at blogge her og opdatere. Jeg opdatere også hele tiden på Instagram, @vanessaernstpris. Jeg håber naturligvis i har lyst til at forsætte med at følge med på bloggen og Instagram, men samtidig også at i har lyst til at følge lidt med inde på Lookfantastic, samt blive inspireret til at købe nogle lækre ting og forkæle jer selv. Det ville varme mit hjerte rigtig meget og sætter virkelig pris på alle jer som følger med og læser med – uden jer, havde jeg ikke fået den her mulighed.

July 7, 2017
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Mia

  Sejt – tillykke 😀 Elsker Lookfantastic <3

  July 7, 2017 at 17:27
  • Reply Vanessa

   Tusind tak ☺️ Jeg er også kæmpe fan af dem og er så glad for muligheden.

   July 8, 2017 at 14:32
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Glæder mig til at læse dine indlæg <3 Og tillykke igen smukke 🙂

  July 8, 2017 at 23:51
  • Reply Vanessa

   Du er så sød, tak smukke ❤️

   July 9, 2017 at 05:29
 • Reply LeahSephira

  Tillykke! Det er da mega lækkert 😀

  July 10, 2017 at 12:10
  • Reply Vanessa

   Tak søde – det er super fedt. Jeg er så glad! 😃

   July 10, 2017 at 21:57

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »