DEPEND PERFECT EYEBROW

Posted in Beauty, Depend Cosmetic

Reklame.

Depend Cosmetic har været så søde at sende mig en kæmpe kasse med en masse af deres produkter – deriblandt disse lækre brynprodukter. Jeg går mere og mere op i mine bryn og jeg vil næsten sige det er min favorit ting når det kommer til makeup, fordi det virkelig markere og gør en forskel.

Eyebrow Pencil Slim & Thin – en 1,5 mm pen som er brugt mest til præcisionsarbejde. Det her er min favorit af de to, fordi den er så lille som den er kan man virkelig bestemme 100% over sit eget bryn. Det er jeg virkelig fan af men den er altså også super nem at bruge og blender som en drøm – der er ikke så meget mere at sige, for den er i øjeblikket min go-to.

Eyebrow Pencil Triangular – er en specialdesignet pen med en unikke vinkler og konsistens. Jeg kan sagtens se idéen med formen på denne, da flere og flere firmaer laver den. Jeg tror bare ikke jeg kan finde ud af at bruge den ordenligt, for jeg synes aldrig mit bryn bliver flot når jeg bruger den – andre med samme problem?

På begge eyebrow pencils findes der en praktisk børste i den ene ende, hvilket jeg er glad for, da man derfor ikke behøver en seperat børste til det formål. Begge produkter fås i farverne ebony, dark brown, medium brown, soft brown, caramel og taupe – jeg har selv taupe og soft brown, som er vist på billederne.

*Soft Brown øverst og Taupe nederst*

Jeg er som sagt blevet rigtig glad for Slim & Thin produktet og vil bestemt købe, når jeg en gang løber tør – den er god og budgetvenlig. Den får den varmeste anbefaling herfra og så skal jeg måske lige lære at bruge Triangular lidt bedre og så er jeg sikker på den også bliver en favorit! 😉

Har i et favorit bryn produkt fra Depend Cosmetic?

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Frk. Mejer

  Jeg er selv lige løbet tør for bryn produkt. Godt nok fra ELF, men det kunne være at man skulle prøve en af Depends i stedet 😀 <3

  July 14, 2017 at 10:32
  • Reply Vanessa

   Jeg kan varmt anbefale den, især hvis man søger et budgetvenligt produkt. Den fungere bare – skynd dig ud og køb! 😃

   July 14, 2017 at 18:48
 • Reply Corporate Mor

  Spændende, den må på listen 🙂

  July 14, 2017 at 10:58
  • Reply Vanessa

   Det synes jeg lyder som en rigtig god idé! 😜

   July 14, 2017 at 18:48
 • Reply Mia / sortpastel.dk

  Jeg elsker bryn-produkterne fra Depend 😀 Bruger selv den tynde brow pencil og nogle gange pomaden 🙂

  July 14, 2017 at 14:19
  • Reply Vanessa

   Jeg er også blever super glade for dem. Pomaden er også super god, jeg skal bare ud og have en anden farve 😃

   July 14, 2017 at 18:49
 • Reply Camilla

  Jeg har godt nok hørt mange gode ting om Depends øjenbrynsblyanter, så måske jeg lige skulle have fat i sådan en, når jeg kommer hjem på besøg i Danmark engang (:
  Camilla | http://cammi.dk

  July 14, 2017 at 15:55
  • Reply Vanessa

   I øjeblikket har den erstattet min højt elsket Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – kan varmt anbefale dig at prøve den her søde, hvis du som jeg er glad for Brow Wiz ☺️

   July 14, 2017 at 18:51
 • Reply Satina Wandel

  Jeg er også begyndt at gå mere og mere op i mine bryn og fået øjnene op for hvor meget, det faktisk gør for ens ansigt og det færdige make-up look. Noget, jeg slet ikke tænkte over førhen. Tror jeg må tjekke Slim & Thin ud, jeg synes nemlig, det er så svært ikke at “overgøre” det 😀

  http://nouw.com/satinawandel/

  July 15, 2017 at 01:59
  • Reply Vanessa

   Lige præcis – det gør altså bare lige det ekstra og er så vigtigt et step i ens makeup. Skynd dig ud og køb! 😃

   July 15, 2017 at 16:09

  Leave a Reply

  You may also like

  Translate »