COCOPANDA SHOPPINGFESTIVAL

Posted in Beauty, Cocopanda

Reklame.

Cocopanda holder i øjeblikket kæmpe shoppingfestival og tilbuder alle os en fragtfri sommer – what’s not to like? I shoppen findes der rigtig gode tilbud med 20-70% rabat (*Gælder ikke Sigma – Kevin Murphy – ByNoor – Dermalogica mindst 10%) – det vil jo sige at der er rigtig mange penge at spare. Det er en mulighed for at få lidt ekstra for pengene, især når man skal forkæle sig selv lidt.

Som noget nyt, tilbyder Cocopanda også at man kan få 20 eller 30% rabat på Kevin Murphy – ved køb af 2-3 produkter fra Kevin Murphy:

– Ved køb af 2 Kevin Murphy Produkter kan du få 20% rabat!
– Ved køb af 3 Kevin Murphy Produkter kan du få 30% rabat!

Husk nu at Cocopanda kører tilbud med gratis fragt hele sommeren – jeg har selv tænkt mig at benytte mig af det gratis fragt, for jeg skal da lige ind og se alle deres gode tilbud. I finder alle de lækre tilbud lige her! 😉

July 5, 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »